– For en fyr, for en mann og for en spiller!

Trent Alexander-Arnold kommer til å savne Divock Origi.

Trent Alexander-Arnold og Divock Origi sto for den mest kjente corneren i Liverpools historie. Scouserens raske corner mot Barcelona og Origis scoring sendte Liverpool til Champions League-finalen i 2019.

Søndag vil Divock Origi spille sin siste kamp på Anfield i helrødt, og han kommer til å bli savnet av lagkameratene.

– For en fyr, for en mann og for en spiller. Så lenge manageren har vært her har han hatt noen av de mest ikoniske øyeblikkene som for alltid vil leve i supporternes minne. Han har skrevet seg inn i historien. Han har vært del av noen spesielle, spesielle øyeblikk i denne klubben, sier Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

Origi kommer til å signere for AC Milan, og går til Serie A-klubben 1. juli.

– Han har scoret spesielle mål, og har alltid vært der for laget. Han leverer alltid, prøver alltid sitt beste, og jobber så hardt han kan. Det blir trist å se ham dra, og han har mer enn gjort seg fortjent til en skikkelig farvel på søndag eller i Paris, sier han videre.

– En fantastisk sesong

Liverpool går inn i siste serierunde med mulighet til å vinne Premier League. Da er det avhengig av at Aston Villa tar poeng på Etihad Stadium borte mot Manchester City, samtidig som de helrøde gjør jobben selv og slår Wolverhampton på Anfield.

– Jeg er spent, men det er det eneste vi alle kan være for å være ærlig. Vi har det ikke i våre egne hender, og det er det eneste som er dumt – men vi er mer enn fornøyd med å være innblandet i det. At vi henger med til siste serierunde er helt spesielt av oss, sier høyrebacken.

– Vi har gravd dypt. I alle turneringene vi har vært med i, med alle kampene, de flyttede kampene, og tre kamper i uken over en så lang periode. Det er helt uhørt. Det å prestere så jevnt over hele sesongen har vært helt utrolig, sier han videre.

Liverpool kan oppnå 92 poeng i Premier League, det tredje høyeste tallet i klubbens historie. Samtidig er FA-cupen og ligacupen i boks, mens det venter Champions League-finale neste helg.

– Jeg synes vi kan være stolte av oss selv. Det har vært en strålende sesong. Om det ender med at vi vinner troféet på søndag eller ikke, så er det en stor bragd at vi klarer å kjempe helt inn med dette City-laget. Spesielt siden vi allerede har vunnet to troféer, og forhåpentligvis kan vinne enda et uken etter, sier Trent.

Nå ser han frem til parade i hjembyen søndag 29. mai.

– Definitivt. Vi gikk glipp av det med Premier League i 2020. Uansett hva som skjer mellom nå og paraden, så har sesongen vært utrolig spesiell. To troféer i boks allerede. At vi kan kjempe om en kvadrupel helt inn, og så langt det er mulig, er noe helt, helt spesielt som må feires som klubb. Uansett hva som skjer, er det noe som må gjøres, sier han.

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 17.00, og vises på TV 2 Sport Premium 2.