Klopp bekrefter at Divock Origi forlater Liverpool etter sesongen

Divock Origi er ferdig i Liverpool etter sesongen.

Jürgen Klopp bekreftet på fredagens pressekonferanse at Divock Origi kommer til å forlate Liverpool når kontrakten utløper i slutten av juni. 27-åringen ble hentet til Liverpool i 2014 og gjorde sin debut et år senere, etter å ha vært utlånt til Lille den første sesongen. 

Origi er sammen med Jordan Henderson, Roberto Firmino og James Milner de førstelagsspillerne som har vært med på hele reisen under Klopp, og manageren sa på pressekonferansen før sesongavslutningen mot Wolves at han har et veldig nært forhold til spissen. 

– Jeg forventer at Div får en spesiell avskjed på søndag. For meg vil han alltid være en Liverpool-legende, en av de viktigste spillerne jeg har hatt. Det høres rart ut med tanke på hvor mange kamper han har spilt, men det har vært herlig å jobbe med ham, sa Klopp. 

– Kommer til å lykkes

Klopp sier Origi er en kjernekar fra topp til tå. 

– Han fortjener alle gode tanker vi kan gi, og han kommer til å lykkes hvor enn han går. Han er en strålende spiller, og en strålende gutt. Alle i laget elsker ham. Det blir trist når han drar, sa Klopp.

– Han har vært her siden jeg kom. Jeg husker så mye når jeg tenker på Div. Viktige mål, opp- og nedturer, og han er en legende, la manageren til. 

Origi har spilt 175 kamper i Liverpool-drakten og scoret 41 mål og levert 14 målgivende pasninger, ifølge lfchistory.net. Og de fleste sitter vel med følelsen av at målene enten har kommet mot Everton og/eller på overtid når vi har trengt det som mest. Og selvfølgelig vil belgieren huskes for sitt bidrag i semifinalen mot Barcelona i 2019, i det som ble starten på troféfangsten under Jürgen Klopp. 

Ifølge Fabrizio Romano er det kun den medisinske sjekken og kontraktssignering som gjenstår før Origi blir AC Milan-spiller til sommeren. Han vil forlate Liverpool som Bosman-spiller, og gå gratis.

Dersom du er på Anfield på søndag bør du synge Divock Origis navn ekstra høyt - han fortjener det!