Franske medier:Tchouameni blir Real Madrid-spiller

Liverpool-linkede Aurelien Tchouameni havner hos motstanderen i Champions League-finalen.

RMC Sport melder i ettermiddag at Aurelien Tchouameni har valgt å slutte seg til Real Madrid. Den 22 år gamle midtbanespilleren havner dessverre ikke i Liverpool.

Den franske landslagsspilleren vil skrive under en femårskontrakt med den spanske storklubben, i en avtale verdt rundt 80 millioner euro.

22-åringen regnes som en av de mest spennende spillerne i Frankrike. Han fikk sitt gjennombrudd i Bordeaux, og har vært en nøkkelspiller i Monaco både denne sesongen og forrige sesong.

Ifølge RMC-journalisten Julien Maynard informerte Tchouameni sine lagkamerater i Monaco om valget han har tatt tidligere i dag.

Mye frem og tilbake

Det har vært svært mye frem og tilbake rundt denne overgangssagaen. 

Søndag rapporterte både Liverpool Echo og Mirror at Monaco-stjerneskuddet hadde gitt beskjed til Liverpool om at Real Madrid er hans foretrukne klubb å dra til i sommer. Franske L'Equipe kom imidlertid med ny informasjon i sin mandagsutgave. Den franske avisen hevdet nemlig at Tchouameni foretrakk Liverpool fremfor Real Madrid, og at han var i samtaler også med de røde. 

Mandag kveld kom også Monacos sportsdirektør, Paul Mitchell på banen. Han sa at han ikke bryr seg om hvor Tchouameni havner, så lenge klubben hans får klekkelig betalt for den franske landslagsspilleren.

– Jeg har ingen preferanser, om jeg skal være ærlig. Vi ønsker oss selvsagt godt betalt, ble han sitert av RMC.

– Budene må være skyhøye dersom vi skal selge en toppspiller som Tchouameni, la han til.