Tchouameni sier han ikke har bestemt seg ennå

Både Real Madrid og Liverpool har vist interesse for Monaco-spilleren, og nå har også Paris Saint-Germain meldt seg på i drakampen.

Den 22 år gamle midtbanespilleren Aurelien Tchouameni er en ettertraktet mann. Det har en stund nå blitt hevdet at midtbanespilleren har valgt å spille for Real Madrid neste sesong, men til den franske TV-kanalen TeleFoot sier han at han fortsatt ikke har bestemt seg for hvor han fortsetter karrieren.

– Ryktene plager meg ikke, for jeg er i den posisjonen jeg ønsker å være i. Så lenge toppklubbene følger meg, betyr det at jeg gjør bra ting, uttaler den unge franskmannen. 

Han blir så spurt av journalist Julien Maynard om han har bestemt seg for hvor han fortsetter karrieren. Da kommer svaret kjapt:

– Ikke ennå.

Opptatt med Nations League

Tchouameni er akkurat nå opptatt med landslagsspill for Frankrike, og var en del av laget som ble slått 2-1 av Danmark i en Nations League-kamp på Stade de France på fredag. I den kampen ble Manchester United-forsvarer Raphael Varane skadet, noe som førte til at det franske fotballforbundet hentet inn Liverpools Ibrahima Konate som erstatter. Liverpool-stopperen kan dermed få sin Frankrike-debut den kommende uken.

Frankrike skal spille både hjemme og borte mot Kroatia, og mellom disse kampene skal de en tur til Østerrike.

Liverpools interesse for Konates landsmann, Tchouameni, er velkjent. Men Liverpool Echo hevder at Anfield-klubben er blitt informert av Tchouamenis representanter at spilleren ønsker å slutte seg til Real Madrid senere i sommer.

I Spania hevdes det at PSG sin interesse har skapt problemer for Tchouamenis drømmeovergang, da Madrid-klubben ikke klarer å matche overgangssummen på 85 millioner pund som det franske mesterlaget tilbyr Monaco. Det påstås at klubben i fyrstedømmet vil ta en avgjørelse i løpet av neste uke hvilket bud de skal akseptere.