The Athletic:FSG har lagt Liverpool ut for salg

Det melder David Ornstein i The Athletic mandag ettermiddag.

Fenway Sports Group (FSG) har lagt Liverpool ut for salg. En full salgspresentasjon har blitt laget for interesserte. Det melder David Ornstein i The Athletic.

Ifølge The Athletic-journalisten har FSG sett på muligheter tidligere, men har da besluttet å ikke gå videre med dem. Det er for øyeblikket uklart om en avtale vil bli gjort til slutt, men FSG inviterer til tilbud.

FSG har kommet med en uttalelse til The Athletic:

«Det har vært en rekke nylige eierskifter og rykter om endringer i eierskap i Premier League-klubber, og vi blir uungåelig spurt jevnlig om Fenway Sport Groups eieskap i Liverpool.» skriver FSG til The Athletic.

«FSG har ofte mottatt interesse fra tredjeparter som ønsker å bli aksjonærer i Liverpool. FSG har tidligere sagt at under de riktige vilkårene og betingelsene vil vurdere nye aksjonærer hvis det var til det beste for Liverpool som klubb.» 

«FSG er fortsatt fullt forpliktet til suksessen til Liverpool, både på og utenfor banen.»

Fenway Sports Group har være eiere av Liverpool siden oktober 2010 da de kjøpte klubben fra George Gillett Jr. og Tom Hicks. 

Det er fremdeles usikkert om FSG nå er ute etter å selge klubben, eller bare selge deler av klubben til interesserte aksjonærer. Det kommer ikke tydelig frem i The Athletics artikkel.