«Finalen begynner ikke på Wembley i februar. Den begynner på Anfield i kveld»

Jürgen Klopp mimrer om Carabao Cup og takker supporterne i kampprogrammet før kveldens kamp mot Derby i ligacupen.

«Vanligvis liker jeg ikke å se tilbake, men akkurat denne gangen gir det litt mening fordi det å vinne Carabao Cup var et av de flotteste øyeblikkene vi har hatt i løpet av min tid i Liverpool». 

«Å vinne trofeer er alltid spesielt, men hvert av dem er spesielt på sin måte, og når det kommer til Carabao Cup var det fordi så mange spillere var involvert over hele sesongen, og hver og en av dem spilte sin rolle».

«Problemet med enhver finale - og det er definitivt ikke det største problemet i verden - er at de er så store begivenheter at alt som skjer den dagen er større enn alt som har skjedd før».

«Men uten øyeblikkene på veien, prestasjonene som utgjør en forskjell, seierne som gjør at du kan ta neste steg, ville ikke noe av det som skjedde på Wembley ha vært mulig». 

«Finalen begynner ikke på Wembley i februar. Den begynner på Anfield i kveld, fordi den eneste måten vi kan komme oss til Wembley på er ved å gjøre ting riktig i de innledende rundene», skriver Klopp. 

Takker supporterne

«Jeg ønsker å takke supporterne for forskjellen dere har utgjort i de seneste kampene. Borteseksjonen mot Tottenham var spesiell, som den alltid er, og det føltes veldig godt å belønne de tilreisende supporterne med en veldig sterk seier og en bra prestasjon.

«Støtten vi fikk på Anfield etter tapet for Leeds United, og da vi trodde Napoli hadde tatt ledelsen forrige uke, er det som gjør våre supportere så spesielle». 

«Det kommer vi aldri til å ta for gitt, og det er hovedgrunnen til at vi streber etter å skape nye minner som det som ble skapt i Carabao Cup forrige sesong. Vi vet at det ikke vil bli lett, men vi skal gjøre vårt aller beste», skriver Klopp.

Liverpool - Derby har avspark onsdag klokken 21 og vises på V Sport 2 og Viaplay.