«Når Anfield er som det var på søndag er det et utrolig sted»

Anfield-magien er tema i kampprogrammet før kveldens møte med West Ham.

Liverpool har hjemmekamp igjen bare tre dager etter seieren over Manchester City, og det er Anfield det dreier seg om i teksten til Jürgen Klopp i kveldens kampprogram før møtet med West Ham. Her kan du lese et utdrag av teksten. 

«Det er bare tre dager siden vi spilte på Anfield sist, og selv om alle vet hva jeg synes om en tettpakket terminliste, spesielt i denne unike sesongen, måtte man begynt å lure på om jeg var gal om jeg ikke gledet meg til en ny kamp på denne arenaen så kort tid etter den forrige». 

«Wow! Når Anfield er som det var på søndag er det et utrolig sted. Hvis det ikke hadde eksistert, måtte noen ha funnet det opp, for det er den typen lidenskap fotball ble skapt for».

«Jeg tror det engelske ordet for det er "intoxicating" (berusende). Det får deg til å føle at alt er mulig og at du gjennom ren vilje, entusiasme og følelser kan endre ting til det positive».

Føltes feil uten supportere til stede

«Det er mennesker der ute med mer intelligens enn det jeg har som kan forklare det bedre, men alt jeg vet er at det hjelper laget vårt. I vanskelige øyeblikk gir det oss følelsen av at vi kan finne en vei ut av problemene. I dårlige tider gir det oss håp. I gode tider kan det utgjøre forskjellen».

«Jeg vet at andre folk i fotballen føler at deres egne stadion er spesielle, og det har jeg hundre prosent respekt for. Jeg vil ikke diskutere med dem eller be dem mene akkurat det samme som meg, men jeg kjenner vår stadion og våre supportere bedre enn jeg kjenner de andre, og jeg ser hvilken positiv påvirkning de har og tror det er veldig spesielt». 

«Vi hadde en periode på Anfield uten supportere, og alt føltes feil. Så etter å ha vært gjennom en slik periode gir det mening at vi bare skal forsøke å gjøre alt vi kan for å skape så gode minner som mulig», skriver Klopp.

Liverpool - West Ham har avspark onsdag klokken 20.30, og kampen vises på V Sport PL og Viaplay.