Spillerbørs og folkebørsFinalehelten fra Wembley i februar viste at han er sugen på en ny finale

Caoimhin Kelleher har nå vunnet flere straffespark-konkurranser enn noen annen keeper i Liverpool-historien. Dette var hans fjerde seier på straffespark-konkurranse, og han har bare spilt 18 kamper for klubben.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Caoimhin Kelleher8

Ble satt på svært få prøver i denne kampen. Det lille han får å hanskes med løser han greit. Må gjøre sin første kvalifiserte redning etter 80 minutter. Redder McGoldricks litt tamme heading fem minutter før slutt. Strålende redninger på Derbys andre, tredje og femte straffespark.

Calvin Ramsay7

Ballsikker, og har kampens første skuddforsøk. Ivrer etter å slå innlegg inn i feltet, men adressen er ikke alltid like god. Likevel har han flere gode involveringer i denne kampen.

Nathaniel Phillips6

God å ha i lufta de gangene Derby slår dødballer inn i feltet. Slår enkle og sikre pasninger. En liten kommunikasjonssvikt med stoppermakker Gomez tidlig i annen omgang.

Joe Gomez6

Kapteinen for anledningen. Sjef i midtforsvaret, der han opptrer med stor ro. Slår noen gode, presise lange fremspill. Har en heading på mål etter en Tsimikas-corner etter en snau halvtime, men det blir ingen kraft bak hodestøtet. Slår et håpløst tilbakespill like før pause. Gikk i samme duell som stopperkollega Phillips fem minutter etter pause.

Kostas Tsimikas6

Slår farlige innlegg fra venstre offensivt, og godt og våkent backspill defensivt. Får en smell i ryggen midtveis i første omgang. Sløser bort en god scoringsmulighet når han sleiver ballen opp på tribunen fra god posisjon etter en drøy halvtime. Serverer et nydelig innlegg til Frauendorf etter en snau time.

Stefan Bajcetic4

Slår en rekke feilpasninger, og blir for unøyaktig gang på gang. Sliter også tidvis med tempoet, og blir litt rundingsbøye til tider. 18-åringen bommer på det første straffesparket, som han setter i keeperhøyde.

Alex Oxlade-Chamberlain7

Er nær ved å gi Liverpool ledelsen på en herlig volley fra drøye 16 meter etter en Derby-klarering etter et snaut kvarter. Fem minutter ut i annen omgang er han nær igjen, når et langskudd endrer retning og er i ferd med å lure Derbys keeper. Skaper en farlig Derby-overgang når han blir for nonchalant midtveis i andre omgang. Flott servering til Elliott ti minutter før slutt. Sikker fra straffemerket i straffekonkurransen.

Fabio Carvalho6

Fikk vist frem sin nydelige grunnteknikk, men tar noen ganger feil pasningsvalg. Setter opp en stor sjanse for Stewart etter en halvtime. Setter Derby-keeperen på en liten prøve med et lurt forsøk åtte minutter ut i annen omgang. Når ikke helt frem når han forsøker en stupheading like før timen var spilt. Byttes ut et kvarter før slutt.

Melkamu Frauendorf5

Skaffer Liverpool et par cornere tidlig i kampen, og tar de defensive løpene når det trengs. Velger å heade Tsimikas strøkne innlegg tilbake i feltet, når han kanskje skulle valgt å heade på mål isteden etter en snau time. Er nær ved å finne Carvalho i feltet like etter. Byttet ut etter 66 minutter.

Bobby Clark4

Et drivende løp etter 21 minutter, men går seg til slutt fast. Blir løpende mye i mellom, og sliter med å sette sitt preg på midtbanespillet. Byttet ut etter 66 minutter.

Layton Stewart4

Får en kjempesjanse når han blir servert av Carvalho etter en halvtime, men setter ballen langt over mål. Utenom den sjansen var han veldig anonym.

Roberto Firmino

Inn for Frauendorf etter 66 minutter. Er nær ved å sende Liverpool i ledelsen nesten med en gang. Har en heading som Wildsmith redder i sluttminuttene. Setter sitt straffespark håpløst over.

Harvey Elliott

Inn for Bobby Clark etter 66 minutter. Får en kjempesjanse ti minutter før slutt, men klarer ikke å få ballen i mål. Setter inn det avgjørende straffesparket.

Darwin Nunez

Inn for Stewart etter 66 minutter. Klarer ikke helt å komme inn i kampen, men har et volleyforsøk over i sluttminuttene. Er heldig som ikke får straffesparket sitt reddet, men det går såvidt i mål.

Ben Doak

Får sin førstelagsdebut to dager før han fyller 17 år, og blir dermed Liverpools sjette yngste spiller gjennom tidene. Får et kvarter som erstatter for Carvalho, og markerer seg umiddelbart, men snubler når han skal avslutte. Har et herlig driv i sitt spill.

Jürgen Klopp5

Tar en sjanse ved å mønstre B-laget mot League One-laget. Komponerte et lag som hadde god defensiv trygghet, men det ble alt for tynt offensivt helt til byttene midtveis i annen omgang.