Storspillet har ført til interesse fra både Championship og Premier League

Men Conor Bradley ser ut til å bli i Bolton ut sesongen.

Conor Bradley er den av de mange utlånte spillerne som har levert aller best denne sesongen. Høyrebacken har virkelig markert seg i League One-klubben Bolton, og han har blitt en viktig spiller for laget som ligger på playoffplass og kjemper om opprykk til Championship. 

19-åringen har scoret fire mål fra sin backposisjon og en rekke ganger vist sine egenskaper både offensivt og defensivt. Det har ført til interesse fra større klubber, skriver Manchester Evening News

Blir i Bolton tross interesse

Avisen skriver at Championship-klubben Preston og Premier League-klubben Wolves, som Liverpool skal møte i FA-cupens tredje runde, har forsøkt å «stjele» Bradley fra Bolton ved å ta over låneavtalen i januar. 

Men Bolton skal ha fått forsikringer fra Liverpool om at de står på avtalen som ble inngått i sommer, og som sier at backen skal tilbringe hele sesongen på lån hos dem. 

De røde skal være veldig fornøyd med utviklingen 19-åringen har vist så langt under ledelse av manager Ian Evatt. 

– Vi har gitt ham muligheten, og han har sagt takk i form av gode prestasjoner. Vi synes vi har lagt ting bra til rette for ham, så forhåpentligvis kan det forholdet fortsette, sa Evatt nylig. 

Også venstreback Owen Beck er på utlån fra Liverpool til Bolton. Han har brukt litt mer tid på å komme i gang, men har fått noen minutter på banen de siste ukene. Han startet forrige ligakamp mot Fleetwood, der Bradley scoret og sørget for å sette i gang en snuoperasjon fra 0-1 til 2-1.