De utlånte: Bradley startet snuoperasjonen

Slik gikk det med de utlånte Liverpool-spillerne som var i aksjon i helgen.

Conor Bradley og Owen Beck startet på hver sin vingback da Bolton gjestet Fleetwood Town i League One på lørdag. Mens førstnevnte har spilt fast denne sesongen, fikk venstreback Beck sin første kamp fra start denne lørdagen. Waliseren høstet skryt  for sin innsats før han ble byttet ut etter 80 minutter, men det var Bradley som stjal overskriftene.

Han sørget nemlig for at Bolton utliknet til 1-1 etter 85 minutter, og fem minutter på overtid sikret bortelaget seieren og fremdeles playoff-plass på tabellen.

I League Two er Adam Lewis for øyeblikket benket til fordel for Aaron Lewis, og han måtte se sin konkurrent levere en målgivende pasning i 2-0-seieren over Gillingham.

De fire øvrige spillerne Liverpool har på utlån i League Two-klubber, James Balagizi, Vitezslav Jaros, Paul Glatzel og Max Woltman, er for øyeblikket skadet.

Jack Bearne og nivå seks-klubben Kidderminster Harriers tok seg videre i FA Trophy ved å slå St. Albans 2-1 på bortebane i helgen. Angrepsspilleren spilte 88 minutter.

Marcelo Pitaluga voktet som vanlig buret for Macclesfield FC, og i helgen ble det dramatisk da de snudde kampen to ganger og til slutt avgjorde på overtid og slo Mossley 4-3. Macclesfield topper tabellen.

I Cymru Premier i Wales fortsetter Fidel O'Rourke å bøtte inn mål for Caernarfon Town. I helgen scoret han kampens første mål borte mot Connahs, og det så lyst ut da bortelaget ledet 3-0, men kampen endte til slutt 3-3.

Spanske LaLiga2 fortsetter gjennom vinteren selv om det er VM. Anderson Arroyo sitt Alaves spilte i helgen 0-0 borte mot Eibar, men Liverpool-spilleren måtte se kampen fra benken.