De utlånte:Jaros måtte ut med skade, mens O'Rourke scoret på brassespark

Den utlånte Liverpool-keeperen Vitezslav Jaros ble skadet under spill for Stockport i helgen.

Championship

Rhys Williams kom inn fra benken og spilte de ti siste minuttene da Blackpool vant lokaloppgjøret mot Preston North End 4-2 på Bloomfield Road. Da den utlånte Liverpool-spilleren entret banen var stillingen 2-1 til hans lag, så det var noen begivenhetsrike minutter han fikk på banen med tre mål på tampen av kampen.

Tyler Morton spilte hele kampen og noterte seg for det målgivende innlegget til Blackburns første mål da opprykksjagende Rovers vant 2-1 over Birmingham.

League One

Conor Bradley var suspendert og Owen Beck var ikke i troppen da Bolton vant 3-2 i lokaloppgjøret mot Accrington Stanley på bortebane.

League Two

Max Woltman kom inn etter 67 minutter da Doncaster klarte 1-1 i Crewe. Gjestenes utligningsmål kom ti minutter etter at Woltman entret banen.

Adam Lewis spilte start da Newport gjorde et tidlig vinnermål i hjemmekampen mot Colchester. Den utlånte Liverpool-forsvareren ble byttet ut etter 66 minutter.

Stokport County vant 2-0 over Salford City, men den utlånte Liverpool-keeperen Vitezslav Jaros var ikke lenger på banen da gjestene gjorde sine mål. Jaros ble nemlig skadet etter 38 minutters spill, og fikk behandling ute på banen i flere minutter før han ble erstattet av Ben Hinchcliffe.

National League North

Jack Bearne var ubenyttet innbytter da Kidderminster tapte sin hjemmekamp mot Southport 2-0.

Northern Premier League West

Marcelo Pitaluga voktet buret for Macclesfield, som tapte hjemmekampen mot 1874 Northwich 1-0 etter en scoring i kampens første minutt, da den utlånte Liverpool-keeperen ga en retur på en heading. Macclesfield topper likevel fortsatt tabellen.

Premiership, Skottland

Leighton Clarkson spilte 84 minutter før han ble byttet ut da Aberdeen vant 2-1 over Motherwell på bortebane. Aberdeen ligger på tredjeplass i den skotske toppdivisjonen.

Welsh Premier League

Fidel O'Rourke scoret kampens første mål da Caernarfon Town vant hjemmekampen mot Aberystwith 2-1. Scoringen kom på et flott brassespark etter 20 minutter. O'Rourke spilte hele kampen.

Østerriksk Bundesliga

Billy Koumetio var ubenyttet innbytter da Austria Wien spilte 2-2 borte mot LASK Linz.

Segunda Division, Spania

Anderson Arroyo spilte hele kampen da Alaves sin match mot Sporting Gijon endte uten scoringer.