De utlånte:Tyler Morton imponerer i Blackburn

19-åringen er inne på rundes lag i Championship. Seks andre spillere var også i aksjon.

De røde har spillere på utlån over hele Europa, og i fire av Englands fem øverste divisjoner. Det kan bli mye å holde styr på, så her er et lite sammendrag fra samtlige av Liverpool-spillerne som har vært i aksjon for andre klubber.

Slik gikk det med Liverpools utlånte spillere den siste uken:

Championship

Tyler Morton har virkelig fått sving på sakene sine i Blackburn. I helgen startet 19-åringen kampen mot Rotherham hjemme på Ewood Park. Det endte med en sterk 3-0 seier. Han var også i aksjon i midtuken, men da som innbytter. Da tapte grønntrøyene 0-1 mot Cardiff. Morton og Blackburn ligger for øyeblikket på en 7. plass i Championship. 

League One

Liverpool har to utlånsspillere i Englands tredje divisjon denne sesongen, og begge er i Bolton, og begge er backer. Conor Bradley var ikke i troppen mot Cheltenham i midtuken, men spilte fra start mot Forest Green i helgen. Begge kampene endte med 0-1 tap. Owen Beck satt på benken mot Cheltenham, men var utelatt fra troppen mot Forest Green. Venstrebacken har til gode å debutere i ligaen for Bolton. 

League Two

Max Woltman ble sittende på benken mot Hartlepool, men fikk de siste 45 minuttene mot Leyton Orient. Etter kampslutt ble unggutten kåret til Doncasters beste spiller av supporterne. Kampen endte 1-1. Adam Lewis spilte hele kampen mot Swindon, og fikk en omgang mot Rochdale. Begge kampene endte med 0-1 tap for Newport. Sistemann ut i League Two var keeper Vitezslav Jaros. Tsjekkeren spilte begge kampene for Stockport, som tok fire poeng av seks mulige den siste uken. 21-åringen holdt nullen mot Bradford i helgen.

FA Trophy

Macclesfield og Marcelo Pitaluga spilte ikke ligakamp denne helgen, for de kvalifiserte seg nemlig til den første runden av FA Trophy etter en seier over Bamber Bridge. Brasilianeren spilte hele kampen.

Premiership, Skottland

Leighton Clarkson var suspendert forrige helg, men var tilbake denne helgen. 20-åringen kom innpå som innbytter for Aberdeen, men kampen kunne nok endt bedre for unggutten. Laget hans tapte nemlig 4-0 mot tabelljumbo Dundee United, og to av målene kom etter midtbanespillerens innhopp.

FA Cup, Wales

Fidel O’Rourke scoret igjen for Caernarfon Town. Det walisiske laget, med unggutten fra start, slo Flint Mountain 4-0 og avanserte til neste runde i den walisiske FA cupen.

Ikke involvert

Jack Bearne (Kidderminster), Jakob Ojrzynski (Radomiak), Billy Kuometio (Austria Wien) og Anderson Arroyo (Alaves) var ikke i aksjon eller ble sittende på benken for sine respektive lag. Sepp van den Berg (Schalke 04), Rhys Williams (Blackpool), James Balagizi (Crawley) og Paul Glatzel (Tranmere) er ute med skader.