De utlånte:Kun tre fikk 90 minutter i helgen

Selv om vi er inne i en landskamp-periode, så ruller fotballen i lavere divisjoner. Men et par av Liverpools utlånte spillere i League Two har også vært opptatt med landskamper.

James Balagizi og Vitezslav Jaros gikk glipp av kamper for sine utlånsklubber i helgen på grunn av at de er opptatt med landslagsspill. Balagizi med England U20 og Jaros med Tsjekkia U21.

LEAGUE TWO

Adam Lewis spilte hele kampen på venstrebacken da Newport County spilte 1-1 hjemme mot Carlisle. Poenget gjorde at waliserne klatret til 18. plass på tabellen.

Max Woltman kom innpå som innbytter for Doncaster i det 87. minutt av 4-1-seieren over Crawley Town. Da var alle målene i kampen allerede gjort. Doncaster er med denne seieren oppe på 9.plass på tabellen, og ligger dermed bare poenget bak en playoff-plass.

Paul Glatzel er ute med en hamstringskade, og var derfor ikke i Tranmere-troppen som vant 1-0 borte mot Walsall. Birkenhead-klubben ligger på 14. plass på tabellen.

National League North

Jack Bearne er tilbake i trening etter skade, men var ikke i troppen til Kidderminster Harriers, som slo Kettering Town 3-0 på bortebane. Bearne har ikke debutert for Kidderminster ennå som en følge av skaden.

– Gutten ser skarp ut, og er desperat etter å spille, uttalte Harriers-manager Russ Penn om Bearne til klubbens nettside på fredag.

– Han har vært i klubben i en måned nå, og stortrives her. Jeg tror vi får se veldig mye godt spill fra Jack denne sesongen. Vi må bare få ham i form først, la han til.

FA Trophy

Marcelo Pitaluga voktet buret for Macclesfield, som slo Widnes hele 5-1 og tok seg videre i cupturneringen FA Trophy.

Scottish Challenge Cup

Walisiske Caernarfon Town debuterte i Scottish Challenge Cup som en følge av at de vant playoff-finalen i Cymru Premier i fjor. Der møtte de skotske Clyde på bortebane, og tapte 1-0 etter at vertene scoret vinnermålet på overtid. Fidel O'Rourke spilte hele kampen på topp for waliserne.

Treningskamp

Jakub Ojrzynski holdt buret rent for polske Radomiak Radom i en 2-0-seier over ukrainske Shakhtar Donetsk i en treningskamp i helgen.