Liverpool skal være i ferd med å kansellere låneavtale med back – vil ha ham i en annen klubb

Owen Beck sitt opphold i portugisisk fotball ser ut til å bli kort.

Selv om det er en sterk link til portugisisk fotball i Liverpool FC og klubbens støtteapparat, må det sies å ha vært en overraskelse da meldingen kom 11. juli om at Owen Beck skulle lånes ut til portugisiske Famalicao.

Spilleren med to kamper for Liverpools førstelag signerte en ny langtidskontrakt i fjor sommer, og skulle til Portugal for å få førstelagserfaring. Ifølge Transfermarkt har den walisiske landslagsspilleren kun vært på benken i tre kamper for Famalicao så langt. I helgens kamp mot Santa Clara var han ikke i troppen.

Det kan det være en grunn til.

På vei til Bolton

Det rapporteres i Liverpool Echo at Owen Beck denne uken har vært på treningsfeltet til Bolton, og at det jobbes med at utlånet til Famalicao kanselleres slik at han kan spille for League One-klubben denne sesongen.

Der vil han bli lagkamerat med Conor Bradley, som også er lånt ut for denne sesongen og som har gjort sakene sine meget bra på motsatt sideback.

Manager Ian Evatt skal ha snakket med Beck, og spiller med en formasjon der backene får mye frihet offensivt. Beck skal ønske seg til klubben, så det er en avtale som ser ut til å gå i orden før overgangsvinduet stenger på torsdag.