Interesse fra toppligaer - kan havne i Portugal

Det nærmer seg et utlån for Owen Beck.

Forrige uke ble det klart at den 18 år gamle høyrebacken Conor Bradley skal tilbringe sesongen på lån hos League One-klubben Bolton, og nå ser det ut til at han kollega på motsatt back, Owen Beck, også er i ferd med å finne seg en låneklubb i jakten på mer spilletid. 

Ifølge Echo-journalist Keifer MacDonald er det mange klubber som er interessert i å hente waliseren som fyller 20 år om en drøy måned. Tidligere i juni ble det meldt om interesse fra «Championship og Europa», og MacDonald kan nå gå litt mer i detalj om hvilke ligaer det er snakk om.

Klubber i italienske Serie A, portugisiske Primeira Liga og franske Ligue 1 skal være interessert. Klubber i Championship og League One viser også interesse, men per nå virker en liga i Europa mest sannsynlig. 

«Det virker som Europa er foretrukket på grunn av hans spilletid, samt at det gir ham muligheten til å spille mot lag fra Europa League og Champions League»‚ skriver MacDonald og legger til at Portugal virker som det mest aktuelle alternativet. 

Beck har spilt to førstelagskamper for Liverpool - begge var innhopp i ligacupen forrige sesong.

I tillegg til Bradleys lån til Bolton er Adam Lewis gått til Newport County, Jakub Ojrzynski gått til Radomiak Radom og Billy Koumetio gått til Austria Wien denne sommeren. Flere utlån er trolig i emning.