Neppe så B-preget som først antatt

Tre av juniorene som satt på benken mot Arsenal spiller mot Porto i UEFA Youth League.

Juniorene Owen Beck, Conor Bradley, Kaide Gordon og Tyler Morton satt på innbytterbenken da Liverpool slo Arsenal 4-0 i helgen. Morton fikk til og med sin Premier League-debut, da han fikk et kort innhopp som erstatter for Thiago Alcantara mot slutten av kampen.

Med Liverpool allerede klare som gruppevinnere av gruppe B før kveldens kamp mot Porto var det ventet at tre av disse fire ville bli involvert i Champions League-kampen.

Kaide Gordon visste vi ville spille for Liverpool U19 i dagens UEFA Youth League-kamp mot samme motstander, da han ikke er med i Liverpools Champions League-tropp og har vært for kort tid i Anfield-klubben til å kunne kvalifisere for den såkalte B-listen, som klubbene kan sette opp innen midtnatt dagen før kamp.

Verken Bradley eller Beck kom med i Klopps tropp

Bradley, Beck og Morton er imidlertid på B-listen, og det var derfor svært overraskende at både Bradley og Beck startet dagens UEFA Youth League-kamp isteden for å bli inkludert i førstelagstroppen til kveldens kamp.

Det ble sågar spekulert i at Bradley kunne få starte Champions League-kampen, inntil Neco Williams ble friskmeldt av sin muskelskade. Det faktum at Bradley nå spiller for U19-laget tyder dermed på at Williams starter kveldens kamp, med Trent Alexander-Arnold på benken.

At heller ikke Owen Beck blir å finne på reservebenken i kveld, tyder på at Jürgen Klopp vil mønstre et sterkere lag enn først antatt.

Dette støttes blant annet av Liverpool Echo, som melder at de tror både Fabinho og Kostas Tsimikas blir involvert i kveld, siden de begge har postet prematch-grafikk på sine Instagram-kontoer, noe spillere ofte gjør når de vet de vil få spilletid i den kommende kampen. 

– Uansett hvilket lag vi stiller med, så handler det bare om å vinne neste kamp, og neste kamp etter det igjen, og neste kamp etter det igjen. Det er derfor vi er her, sa Klopp under sin pressekonferanse tirsdag.

Leserne av Liverpool.no har stemt frem følgende lag til kveldens kamp: Caoimhin Kelleher - Neco Williams, Ibrahima Konate, Nathaniel Phillips, Kostas Tsimikas - Alex Oxlade-Chamberlain, Tyler Morton, Thiago Alcantara- Takumi Minamino, Divock Origi, Sadio Mané. 

Med Bradley og Beck i aksjon for U19-laget svirrer ryktene på Merseyside om at Klopps mannskap blir langt fra så reservepreget som først antatt, så vi drister oss frempå med følgende startoppstilling: Alisson Becker, Neco Williams, Joel Matip, Ibrahima Konate, Kostas Tsimikas, Tyler Morton, Alex Oxlade-Chamberlain, Thiago Alcantara, Sadio Mané , Takumi Minamino, Mohamed Salah.

Så får vi se om det er leserne eller Liverpool.no som treffer best når lagoppstillingen kommer rundt klokken 20.00 i kveld.