– Det har vært et vilt år

Conor Bradley er strålende fornøyd med å være på plass i Bolton etter et år med mange fine opplevelser.

– For tolv måneder siden hadde jeg aldri forventet at halvparten av alt dette skulle skje. Det har vært et vilt år, men jeg er klar for å fortsette og utvikle meg det neste året også, sier Conor Bradley. 

Et år med landslagsdebut og totalt åtte kamper for Nord-Irland og de fem første kampene, inkludert en opptreden mot AC Milan i Champions League, er gjennomført for den 18 år gamle høyrebacken. 

Med kjøpet av Calvin Ramsay fra Aberdeen kunne Liverpool la Bradley dra på lån hele kommende sesong for å få mer førstelagserfaring. Det finner han hos Bolton i League One, der han nå er i gang med sesongoppkjøringen. 

Gleder seg til å komme i gang

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg har snakket mye med manageren om hvordan vi skal spille og hvordan han ønsker at sesongen skal gå. Jeg likte alt han sa, og ser frem til en viktig sesong, sier Bradley til klubbens Youtube-kanal, gjengitt av The Bolton News

Manager Ian Evatt og det tidligere Premier League-laget håper å rykke opp til Championship etter en vanskelig periode med trøblete økonomi og nedrykk til League One. 

Bradley sier han har blitt tatt godt imot hos sine nye lagkamerater. Blant dem er Dion Charles, som han kjenner fra landslaget. 

– Han er en strålende spiller og en strålende person, sier Bradley. 

– Jeg hadde min første dag i går og alle ønsket meg velkommen. Det er jeg veldig takknemlig for, sier Bradley. 

Unggutten, som har en notert en målgivende pasning for Liverpool, håper å gjøre mer av det samme på høyrebacken for Bolton. 

– Forhåpentligvis kan jeg gjøre laget bedre slik at vi kan kjempe om opprykk, sier Bradley.

Utlånssommer

Bradley er en av flere spillere som er klare for å tilbringe hele 2022/23-sesongen på utlån. Fra før er Adam Lewis gått til Newport County, Jakub Ojrzynski gått til Radomiak Radom og Billy Koumetio gått til Austria Wien. 

Rhys Williams, Leighton Clarkson, Owen Beck, Sepp van den Berg er blant flere andre spillere som er aktuelle for utlån. Det samme er Neco Williams, Ben Davies og Nat Phillips dersom Liverpool ikke får prisen de ønsker seg for en permanent overgang.