Reiste ikke på treningsleir med sin nye klubb, men kan spille treningskamp allerede tirsdag

Conor Bradley får en svært kort ferie denne sommeren, etter at han ble utlånt til League One-klubben Bolton Wanderers.

Manchester Evening News melder at Conor Bradley kommer til å spille Boltons første treningskamp i sommer, mot Longridge Town tirsdag kveld, selv om Liverpool-spilleren fortsatt har til gode å trene med sin utlånsklubb.

Bradley reiste ikke med Bolton-troppen til deres treningsleir i Algarve i Portugal. Han ble isteden innvilget litt ekstra ferie fordi han spilte landskamper for Nord-Irland til langt ut i juni. Han var på banen i Nations League både mot Hellas den 2. juni, Kosovo den 9. juni og Kypros den 12. juni.

Liverpool-forsvareren har totalt 8 A-landskamper for Nord-Irland.

Høyrebacken har feriert og trent sammen med lagkameratene og kompisene Rhys Williams, Leighton Clarkson og Owen Beck i Marbella i Spania denne uken.

Manchester Evening News melder at Bradley vil slutte seg til Bolton-troppen så fort laget returnerer fra sin treningsleir i Algarve. Wanderers reiser til Longridge Town tirsdag kveld, noe som kan bli en fin introduksjon for den unge nord-iren. 

– Vi har tre spillere som ikke er her, inkludert Conor. Men Conor vil være klar, siteres Bolton-manager Ian Evatt fra Algarve-kysten, hvor hans lag ifølge ham har hatt en meget vellykket treningsleir så langt.

Flere grunner til utlånet

Det er fem dager siden Liverpool FC bekreftet at Bradley lånes ut til Bolton, og skal prøve lykken i League One kommende sesong. Nyheten kom etter at Liverpool annonserte signeringen av Calvin Ramsey i samme posisjon bare noen dager tidligere. 

Overgangen til Bolton Wanderers skal ha blitt sett på som et godt steg av flere grunner. 

Bolton ligger bare en times kjøretur unna Liverpool, og det vil derfor være enkelt å følge opp 18-åringen for klubben. 

Samtidig har laget bare en registrert høyreback, ifølge Transfermarkt, og det bør derfor være gode muligheter for spilletid på et nivå høyrebacken allerede har vist at han takler. 

Evatt har også uttalt seg om lånet. Han tror det kan bli fruktbart for begge parter. 

– Jeg tror Conor blir en fantastisk spiller for oss. Man spiller ikke for Liverpool uten å være en toppspiller, og det synes jeg Conor er. 

– Er han et ferdig produkt? Nei. Han er en ung spiller som vil ha oppturer og nedturer, men jeg tror det kommer til å være flest oppturer. 

– Man spiller ikke for det nåværende Liverpool-laget hvis man ikke er eksepsjonell, og han er et eksepsjonelt talent. At Liverpool velger oss for Conors utvikling er stort for oss, sier han om signeringen.