Forlot ikke Liverpool fordi lønnen var for lav

Sadio Manés PR-agent tilbakeviser rykter.

Sadio Manés PR-agent, Bacary Cisse, går ut og tilbakeviser rykter om at senegaleseren forlot Liverpool fordi lønnen var for dårlig.

Manés seks år i Liverpool er over, etter at han fullførte overgangen til Bayern München, verdt 35 millioner pund for Liverpool, denne uken. Men at spissen valgte å ikke skrive under en ny kontrakt med Liverpool har altså ingenting med lønnsbetingelsene i Anfield-klubben å gjøre. 

Det var i et intervju med TV5Monde at Cisse ble spurt om Mané fikk tilbudt for dårlig lønn i Liverpool.

– De ryktene er falske. Vi ønsket ikke å snakke om det. En spiller av Sadios kaliber kan ikke tjene de summene som folk snakker om. Tallene som sirkuerer er helt feil, lød svaret.

– Sadio tjente allerede mer enn det da han sluttet seg til Liverpool fra Southampton. Han forlenget kontrakten i 2018, og lønnen hans i Liverpool var mye høyere enn de summene som sirkulerer i media, la han til.

Kandidat til Ballon d'Or

Senegaleseren var med på å vinne både FA-cupen og ligacupen i sin siste sesong på Anfield, og nådde også Champions League-finalen, som ble tapt for Real Madrid. De røde endte også bare poenget bak Premier League-vinner Manchester City. Mané kan ha en sjanse til å vinne Ballon d'Or, etter at Senegal vant Afrikamesterskapet. 

– Sadio ønsker ikke å snakke så mye om det. Det er en individuell pris som spillerne ønsker å vinne. Dersom det skjer, så skjer det, men om ikke, så vil Sadio fortsette å spille sin fotball og gå sine egne veier, sier Cisse om den saken.