Mané snakker om Bayern-overgangen for første gang:– Da agenten min fortalte meg om Bayerns interesse ble jeg begeistret umiddelbart

Manés overgang til Bayern Munchen er ikke bekreftet fra klubbene enda, men i et intervju snakker senegaleseren nå om den nært forestående overgangen.

Tirsdag gjennomførte Sadio Mané den medisinske sjekken før overgangen til Bayern Munchen - den siste detaljen som gjensto før overgangen kunne bekreftes av lagene. 

Den offisielle bekreftelsen ventes i løpet av onsdagen fra begge klubbene, men i et intervju med Bild, gjengitt av Liverpool Echo, har senegaleseren allerede snakket om overgangen. 

Han ble tidlig interessert da den tyske giganten tok kontakt. 

God følelse

– Da agenten min fortalte meg om Bayerns interesse første gang ble jeg begeistret umiddelbart. Jeg kunne se for meg å spille der med en gang. 

– Det er en av de største klubbene i verden og laget kjemper alltid for alle titlene. For min del var det en god ide og den riktige avgjørelsen å dra hit. 

Det skal ha vært flere klubber som meldte sin interesse, men det var Bayern som ga Mané den beste følelsen. 

– Agenten min sa at det var forespørsler fra andre klubber, men det er en del av gamet. Jeg fikk følelsen av at jeg passet inn i Bayerns planer mer enn noe annet sted. 

VIL TILBAKE: Champions League-trofeet unngikk Mané i hans siste kamp for Liverpool.

VIL TILBAKE: Champions League-trofeet unngikk Mané i hans siste kamp for Liverpool.

30-åringens siste kamp for Liverpool ble i Champions League-nederlaget mot Real Madrid. Nå ønsker han å komme tilbake til finalen med Bayern Munchen. 

– Alle barn ønsker å vinne Champions League , og alle fotballspillere i verden det samme. Nå er jeg med et veldig konkurransedyktig lag.

– Det er for tidlig å snakke om det når vi ikke har spilt en kamp sammen enda, men vi skal gjøre alt for å komme til finalen, avslutter han i intervjuet. 

Bekreftelsen av overgangen til Mané ventes i løpet av onsdagen.