Flere troverdige journalister: Liverpool og Monaco enige om pris for Minamino

Det kan se ut til at japaneren blir Monaco-spiller.

Det kan se ut til at Monaco har trukket det lengste strået i sin jakt på Takumi Minamino. 

Tirsdag kveld meldes det fra franske journalister i Foot Mercato at Liverpool og Monaco har blitt enige om en pris på 15 millioner euro, om lag 13 millioner pund for japaneren.

Sky Sports rapporterer på sin side at avtalen har en verdi på 15,5 millioner pund totalt, og at de 13 millionene Foot Mercato rapporterer om er garanterte. Summen kommer til å betales i fem omganger, ifølge Santi Aouna og Sebastien Denis i den franske avisen. 

Troverdige David Ornstein, Neil Jones og Fabrizio Romano slutter seg også til rapportene.

I kamp med Premier League-klubber

Southampton og Leeds United har vært tydelig med sin interesse tidligere, men nå virker det sikkert at det er Monaco som sikrer seg japanerens tjenester. 

Han skal allerede være enige om de personlige betingelsene med klubben, og det er bare de medisinske undersøkelsene som gjenstår før overgangen kan bekreftes. 

Minamino ble signert fra RB Salzburg vinteren 2020 for 7,25 millioner pund. Det var først denne sesongen at 27-åringen virkelig markerte seg i rødt med ti mål på veien til triumf i ligacupen og FA-cupen, flere av dem viktige. 

Nå ser det altså ut til at han selges for nær det dobbelte av det han ble hentet for, etter å ha vunnet Premier League, FA-cupen og ligacupen.