Monaco vil bruke Tchouameni-penger på Minamino

Monaco er nå favoritter til å sikre seg Liverpool-angriperen.

Liverpool har satt en prislapp på 17 millioner pund for Takumi Minamino. De røde forventer at japaneren forlater klubben denne sommeren, og fem klubber skal ha meldt sin interesse.

Spillerens agent, Yusuke Akiyama, har fått tillatelse til å snakke med de fem klubbene, som er Leeds United, Southampton, Wolverhampton, Fulham og Monaco.

Ifølge Paul Joyce i The Times er det Monaco som ligger best an, og per i dag er favoritter til å sikre seg spilleren. Lørdag bekreftet de salget av Aurelien Tchouameni til Real Madrid for 85 millioner pund. En spiller de tjente 70 millioner pund på, på kun to sesonger, så de har penger å bruke.

Toppscorer og god profitt

Bare Mohamed Salah (31), Sadio Mané (23), Diogo Jota (21) og Roberto Firmino (11) scoret flere enn Minaminos 10 mål denne sesongen.

27-åringen ble toppscorer i både ligacupen og FA-cupen.

– Det er kriminelt, og jeg beklager. Det er kriminelt at han ikke spiller oftere, sa Klopp i mai da han ble spurt om den forsiktige bruken av Minamino.

Liverpool betalte 7,25 millioner pund da de kjøpte spilleren fra RB Salzburg, og vil tjene 9,75 millioner pund etter to og et halvt år dersom de får den prisen de har satt.