Det er for tidlig å sprette champagnenLiverpool prøver å overtale Benfica til å akseptere et lavere grunnbeløp

Partene er kanskje ikke like nærme som det først har blitt hevdet.

Det er ikke mange timene siden «transferguru» Fabrizio Romano og en rekke journalister meldte at Liverpool og Benfica hadde kommet til enighet om en avtale om Darwin Nunez.

Fullt så nærme en overgang er vi visst ikke, ifølge Paul Joyce i The Times – kanskje den journalisten med best kontakter inn i Liverpool FC.

Han skriver lørdag kveld at Liverpool forsøker å overtale Benfica til å akseptere et lavere grunnbeløp. Det har hele tiden vært snakk om 80 millioner euro – ca 68 millioner pund – med ytterligere 20 millioner euro (17 millioner pund) etter bonuser og ulike kriterier.

Joyce skriver at sportsdirektør Julian Ward og Pedro Marques fra Benfica diskuterer hvordan overgangssummen skal struktureres, og at de helrøde fra Anfield ønsker et beløp nærmere 60 millioner pund som grunnbeløp, med mer knyttet opp mot bonuser og ulike kriterier.

– Benfica må føye seg

Ifølge Joyce må Benfica gå med på det kravet. Liverpool vet at spilleren ønsker til Anfield for å jobbe sammen med Jürgen Klopp.

Andre rapporterer at Nunez og Liverpool for lengst er enig om en femårskontrakt, som kun mangler en signatur...

Tidligere i dag har det blitt bekreftet at Darwin Nunez ikke kommer til å spille Uruguays privatlandskamp mot Panama i kveld, og at han er på vei til Merseyside for en medisinsk sjekk og kontraktssignering.

Vi må kanskje avvente ennå litt til…