Hevder det første budet ble avslått – men at bud nummer to fortsatt ligger på bordet

Liverpool og Benfica skal nærme seg enighet.

Darwin Nunez skal være Liverpools fremste overgangsmål denne sommeren, og flere medier har rapportert at 22-åringen allerede er enig med Liverpool om en femårskontrakt.

Det skal være Liverpool han ønsker seg til – selv om Manchester United og Atletico Madrid fortsatt lurer i kulissene. Så sent som i januarvinduet fikk West Ham avslått et bud på 50 millioner pund for uruguayaneren.

Etter eksplosjonen av nyheter rundt Nunez onsdag formiddag, har det vært roligere på den fronten i engelsk presse i dag. Men i portugisiske A Bola meldes det at det første budet fra Liverpool ble avslått. 

Det skal ha vært på 70 millioner euro garantert (£60M), med mulighet for ytterligere 30 millioner euro (£26M) etter bonuser og kriterier.

Bud nummer to fortsatt på bordet

Liverpool skal raskt ha kommet med et nytt bud, på 80 millioner euro (£68,5M) garantert, med mulighet for 20 millioner euro (£17,1M) senere etter oppnåelige kriterier.

Benfica har satt en prislapp på 100 millioner euro for spissen denne sommeren. Han har en utkjøpsklausul på 150 millioner euro i kontrakten sin, men alt tyder på at han i sommer blir det nest dyreste salget fra portugisisk fotball, etter Benficas salg av Joao Felix for 113 millioner pund til Atletico Madrid i 2019.

A Bola skriver at Benfica fortsatt ønsker å få mer fra Liverpool, men at budet fortsatt er under vurdering. Det skal ikke være aktuelt for Benfica å ta imot spillere i bytte, ifølge den portugisiske avisen.

En annen avis, Record, skriver at en avtale nå er i orden.

Vi følger utviklingen videre!