Nå melder alle journalistene på Merseyside det samme:– Nunez er klubbens fremste overgangsmål denne sommeren

Én journalist på Merseyside melder at Liverpool er klare for å gjøre ham til klubbens dyreste kjøp.

Denne onsdagen har det virkelig tatt fyr på ryktebørsen, når et samlet pressekorps på Merseyside melder at Liverpools interesse for Benfica-spiss Darwin Nunez er reell.

Paul Joyce var første ute med nyheten om at dette var en spiller Jürgen Klopp ønsker seg i sommer, og at Benficas prisforlangende var 85 millioner pund, for spilleren som fyller 23 år senere denne måneden.

Dominic King i Daily Mail går litt lenger. Han sier at Liverpool ønsker Nunez, og er klare for å bryte sin egen overgangsrekord for å få ham. Han skriver videre at Nunez ønsker seg til LFC, men at både Manchester United og Atletico Madrid også følger spilleren. 

– Passer perfekt

James Pearce i The Athletic skriver at Liverpool mener Nunez vil passe perfekt på grunn av spillestilen sin, og det at han kan brukes både sentralt og ute på kanten. 

Han skriver at Klopp er en stor beundrer av spilleren, som kan komme til å bli Sadio Manés erstatter når overgangen hans til Bayern München ventes å gå i orden. Da rapportene om Mané først kom, skrev journalistene på Merseyside at Liverpool ikke ville selge før de hadde en erstatter klar. Da må det skje ting raskt…

David Maddock i The Mirror sitter på de samme opplysningene. Han skriver at Liverpool, sammen med United og Atletico Madrid har kommet med en henvendelse, og at prisen de har fått oppgitt er 100 millioner euro – ca 85 millioner pund. Han skriver at at de røde har vært klare på at de ikke er villig til å betale for mye for Benfica-spissen, og samtidig er Benfica klare på at det ikke er aktuelt å senke prisen. En budkrig er, som også Joyce rapporterte, uaktuelt for Liverpool å blandes inn i.

Ifølge Maddock er Nunez det fremste overgangsmålet for Klopp denne sommeren, og nå har klubben en avgjørelse som må tas.