Kan bli Manés erstatter

Liverpool fremdeles interessert i Darwin Nunez.

Paul Joyce i The Times kom søndag kveld med et par overgangsnyheter i forbindelse med Liverpool FC. Han skrev først og fremst at de røde har avslått et bud på 25 millioner pund fra Bayern München på Sadio Mané, og at priskravet er vesentlig høyere. 

Skulle tyskerne bla opp det Liverpool vil ha for Mané, kan det åpne for at senegaleseren blir erstattet av en ettertraktet og høyt verdsatt angrepsspiller. 

Joyce skriver nemlig at interessen for Benficas Darwin Nunez fremdeles er til stede. Samtidig legger han til at Liverpool ikke kommer til å kjøpe 22-åringen for enhver pris. 

Kjemper mot United

Forrige uke ble det meldt at Liverpool ikke er de eneste som er ute etter Nunez.

Manchester Uniteds nye manager, Erik ten Hag, skal ha Darwin Nunez øverst på ønskelisten, og Old Trafford-klubben er villige til å strekke seg langt i en eventuell budkrig om den ettertraktede Benfica-spissen, melder Independent.

Uruguayaneren blir betraktet som Luis Suarez og Edinson Cavanis arvtager i hjemlandet, og Independent hevder han vil koste kjøpende klubb hele 100 millioner pund.

Independent melder imidlertid at Nunez frem til nå har ønsket seg til Liverpool. Hans rådgivere er imidlertid villige til å lytte til United. 

Strålende sesong

22-åringen har levert en fantastisk sesong for Benfica i Portugal. I serien har han levert målpoeng i snitt hvert 78. minutt, med 26 mål og fire målgivende pasninger på 28 kamper. 

Vi husker godt at han scoret både hjemme og borte mot Liverpool i kvartfinalen i Champions League, og også i den turneringen leverte Nunez varene med seks mål på ti kamper for overraskelseslaget, ifølge Transfermarkt.