Liverpool har avslått et bud på Sadio Mané

Bayern München har kommet med et formelt bud på Sadio Mané, som Liverpool avslo budet tvert.

The Times melder at Bayern München har kommet med et åpningsbud på Sadio Mané på 25 millioner pund.

Budet ble lagt inn like før helgen. Bayern sa seg villige til å betale 21 millionoer pund, pluss fire millioner pund i tilleggsklausuler. En stor del av tilleggsummen var avhengig av at Julian Nagelsmanns lag vinner Champions League i fremtiden.

Liverpool-ledelsen var ikke spesielt begeistret for budet, som er en verdsetting langt under hva de mener den 30 år gamle spissen er verdt. Liverpool har ikke gått ut med noen pris de vil akseptere til Bayern.

The Times skriver at Bundesligaklubben ivrer etter å få gjort en kjapp avtale, men nå er det opp til dem å øke budet.

Sadio Mané har gjort 120 mål på 269 kamper for Liverpool siden han kom fra Southampton i 2016. Han har ett år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben. Han har ikke vært villig til å diskutere noen ny avtale i løpet av sesongen som man akkurat er ferdig med, da han ønsker en ny utfordring. 

Mané scorert i helgen hat-trick for Senegal, da de slo Benin 3-1 i en kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet.

– Liverpool er en klubb jeg har stor respekt for. Fansen trykket meg til sitt bryst fra første dag. Når det gjelder fremtiden, så får vi se, sa han etter den kampen.

Viser interesse for Darwin Nunez

Dersom Liverpool bestemmer seg for å selge vil de kreve såpass mye at de kan få inn en erstatter for Mané.

The Times melder at Anfield-klubben er interesserte i Benficas Darwin Nunez. Uruguayaneren scoret mål i begge kvartfinalene mot Liverpool i Champions league. The Times skriver imidlertid at Liverpool ikke vil betale overpris for 22-åringen.

The Times melder også at Liverpool planlegger kontraktsamtaler med Joe Gomez. Forsvarsspilleren har to år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben.