– Jeg spøkte og lo litt, og plutselig var det overskrifter over hele verden

Sadio Mané forklarer at det han sa om at han vil lytte til det senegalesiske folk var en spøk.

Sadio Mané kom med noen sarkastiske kommentarer fredag, om at han vil lytte til det senegalesiske folk, som vil at han skal forlate Liverpool. Han sier nå at han bare tullet da han kom med disse kommentarene. 

Mané sier han ikke hadde noen intensjon om å fornærme Liverpool-fans med sine humoristiske kommentarer.

– Jeg respekterer fansen og laget, men 60-70 prosent av folket i Senegal ønsker at jeg skal forlate Liverpool? Jeg kommer til å gjøre som de vil, lo Mané på fredag.

Kommentarene vakte oppsikt, men det kom raskt oppklaringer fra Senegal om at dette var sarkasme fra Liverpool-stjernens side. 

Senegals mestscorende etter hat-trick lørdag kveld

30-åringen, som i går gjorde hat-trick for Senegal da de slo Benin 3-1 i en kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet, og dermed ble Senegals mestscorende spiller gjennom tidene, gikk etter kampen ut og oppklarte at dette var en spøk fra hans side. Han forventet ikke at kommentarene ville bli tatt på alvor.

– Det jeg sa i går var en spøk. Det var humor, men plutselig var det overskrifter over hele verden, siteres Mané av journalisten Cissokho Sahel.

– Jeg tror vi stopper der. Liverpool er en klubb jeg har stor respekt for. Fansen har trykket meg til sitt bryst fra første dag. Når det gjelder fremtiden, så får vi se, la han til.

Manés klubbfremtid virker uklar akkurat nå, da han linkes kraftig til Bayern München, men det har tydeligvis ikke påvirket formen hans. Mot Benin satte han to straffespark i mål, i tillegg til at han scoret på en retur fra keeper etter at Benin-keeperen hadde stoppet hans første avslutning fra kloss hold. 

Dermed har han gjort 32 mål på 88 landskamper, og slettet rekorden til Henri Camara som den mestscorende for Senegals landslag.