Bayern i kontakt med Manés agent

Troverdige kilder setter Sadio Mané i forbindelse med Bayern München.

Bild-journalist Christian Falk har gode kilder inn mot Bayern München, og nå melder han på Twitter at nå er det sant at Bayern viser interesse for Sadio Mané. Etter at Robert Lewandowski fortalte Bayern-ledelsen at han ikke kommer til å signere en ny kontrakt, så har den tyske toppklubben denne uken kontaktet agenten til Liverpool-spissen.

Det kan selvsagt ikke utelukkes at henvendelsen gjelder Stuttgart-spilleren Sasa Kalajdzic, som har samme agent som Mané, men det virker som flere og flere journalister med kilder innad i Bayern tror at Bundesligaklubben ønsker seg Liverpool-spissen.

Ett år igjen av kontrakten

Sadio Manés kontrakt med Liverpool går ut sommeren 2023, og så langt har ikke senegaleseren signert en ny avtale med klubben. Det har kommet rapporter om at de røde vil starte forhandlinger med 30-åringen til sommeren.

Manndag kveld meldte Florian Plettenberg, som er journalist for tyske Sky Sports, som den første at Bayern München hadde signalisert at de ønsker seg senegaleseren. 

Han meldte da eksklusivt at Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic ville ha Mané, og at Bayern ønsker å få til en stor overgang som sender et signal denne sommeren.

Salihamidzic skal ha møtt Manés agent Björn Bezemer sist helg, der Mané var tema. Ifølge Plettenberg er samtalene om ny kontrakt i Liverpool «vanskelige». 

Christian Falk kommenterte da rapporten fra Sky Sports, og hevdet at samtalene mellom Bezemer og Bayern München ikke handlet om Sadio Mané. Nå har han tilsynelatende gjort helomvending.