– Jeg skal ikke si noe mer om kontraktsforhandlinger og slike ting

Journalister forsøkte å få Jürgen Klopp i tale om Sadio Manés kontraktsituasjon.

Under den lukkede delen av pressekonferansen foran Liverpools kamp mot Manchester United ble det gjort forsøk på å få Jürgen Klopp i tale når det gjelder Sadio Manés kontraktsituasjon. Senegaleseren har i likhet med Mohamed Salah en kontrakt som løper ut sommeren 2023, og begge de to superstjernene vil dermed bare ha ett år igjen i Liverpool etter denne sesongen.

– Jeg gjorde en feil og snakket om Mo sin kontraktsituasjon. Dette er noe jeg vanligvis ikke gjør, og det førte til masse misforståelser. Derfor går jeg tilbake til min tidligere tilnærming til slike spørsmål, og stenger døren igjen. Jeg har ingenting å si om noen form for kontraktsforhandlinger og slike ting, svarte Klopp.

Liverpool-manageren tror imidlertid at Mané har mange år igjen på toppnivå. Senegaleseren har vært i strålende form etter at han kom tilbake fra Afrikamesterskapet med gullmedaljen rundt halsen. 

Åtte mål på tolv starter

Angriperen har gjort åtte mål på sine tolv starter etter det, inkludert to mål da Liverpool tok seg til finalen i FA-cupen på Manchester Citys bekostning i helgen. 

– Sadio kan holde det gående i mange år til om han ønsker det. Vi trenger egentlig ikke snakke om kvalitetene til Sadio, for han har vært helt utrolig. Det som har skjedd de par siste månedene har gitt ham et løft, det er åpenbart, og jeg er veldig glad på hans vegne. 

– Han er et spesielt talent også. Om jeg eller du gjennomfører den samme treningen som Sadio vil vi aldri se ut som ham. Det er ikke mulig. Han er velsignet med et naturtalent. Han jobber hardt for det, men han er litt heldig som har det talentet også.