Disse Manchester United-spillerne har du neppe hørt om

I kveld kan de sitte på innbytterbenken mot Liverpool.

Manchester United må klare seg uten fem seniorspillere på grunn av skader, og det kan bety at de relativt ukjente tenåringene Hannibal Mejbri og Alejandro Garnacho får en plass på innbytterbenken mot Liverpool på Anfield i kveld. Duoen satt på benken da United slo Norwich 3-2 i helgen, på grunn av mangelen på seniorspillere.

Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, har ifølge lokalavisen Manchester Evening News antydet at Old Trafford-klubben bør undersøke hvorfor de har betydelig flere skader i innspurten enn et Liverpool som har vunnet ligacupen, er i finalen i FA-cupen og har nådd semifinalen i Champions League. Liverpool har nemlig ikke en eneste seniorspiller skadet foran tirsdagens kamp.

Edinson Cavani (baksiden av den ene leggen), Luke Shaw (ankel), Raphael Varane (muskelskade), Scott McTominay (fot) og Fred (hofte) er alle uaktuelle til kampen på Anfield. Varane har gått glipp av hele 15 kamper på grunn av skader denne sesongen, mens Cavani har stått over hele 26 av Uniteds 43 kamper.

Selv om man ikke direkte kan beskrive situasjonen i United-leiren som en skadekrise, så satt altså to ukjente tenåringer på benken mot Norwich, og kan gjøre det igjen mot Liverpool.

Lånte ut tre offensive spillere i januar

Manchester United lånte ut Amad Diallo, Anthony Martial og Dony van de Beek i januar, noe som United-ledelsen nok angrer på akkurat nå.

– Vi har mistet noen spillere som vi ikke skulle mistet. Jeg snakket om det i forrige uke. Med tanke på de offensive spillerne vi hadde tilgjengelige mot West Ham i januar, og hvilke innbyttere jeg kunne sette inn det siste kvarteret, så er tre av dem enten ikke lenger her, ikke tilgjengelige eller skadet, siteres Rangnick av lokalavisen.

Han tenker da på Anthony Martial, Edinson Cavani og Mason Greenwood.

PÅ BENKEN MOT NORWICH:  Den 19 år gamle midtbanespilleren Hannibal Mejbri har spilt en førstelagskamp for Manchester United.

PÅ BENKEN MOT NORWICH: Den 19 år gamle midtbanespilleren Hannibal Mejbri har spilt en førstelagskamp for Manchester United.

– Vi har mistet noen spillere til, og har noen skader på viktige spillere nå. Spillere som normalt ville ha vært i startelleveren. Det er ingen unnskyldning. Slike ting skjer. Men det bekymrer meg litt det høye antallet skader vi har akkurat nå. Jeg sammenligner det med Liverpool. De har ingen skader i det hele tatt, selv om de fortsatt henger med i alle turneringer.

– Vi spiller kun i Premier League, og har 5-6 spillere ute med skader. Vi bør forsøke å finne ut hvorfor det er slik. 

– Nå handler det om å reise til Liverpool og vise oss fra vår beste side. Det forventer jeg av alle som får sjansen i morgen. De må vise meg at vi er gode nok og at vi ønsker å vinne kampen.

Ikke fornøyd med Rashford

En annen spiller som satt på benken mot Norwich var Marcus Rashford. Han har bare gått glipp av en kamp siden han kom tilbake fra en skulderskade i oktober. Rashford startet kampen mot Everton i forrige uke, men Anthony Elanga ble foretrukket mot Norwich i helgen.

– Marcus sitt største problem er at han leverer veldig bra på trening, men han har slitt med å levere like gode prestasjoner i kamper de siste ukene og månedene, sier Rangnick om den saken.