Rangnick bekrefter at fem spillere er ute for Manchester United

Ralf Rangnick har noen skader som skaper hodebry for ham foran kampen på Anfield.

Ralf Rangnick bekreftet mandag at Manchester United vil måtte klare seg uten fem spillere i tirsdagens kamp mot Liverpool på Anfield. United-manageren har imidlertid fått positive nyheter om Bruno Fernandes, som var involvert i en bilulykke mandag morgen.

Edinson Cavani, Scott McTominay, Luke Shaw og Raphael Varane har alle stått over Uniteds to siste kamper på grunn av skader, med andre ord forrige helgs tap for Everton og lørdagens seier over Norwich.

Fred måtte ut i førsteomgangen på Goodison Park, og kunne heller ikke spille mot Norwich. Ingen av disse fem rekker kampen mot Liverpool.

– Rapha Varane har ikke trent med laget. Han var ute på banen med en av våre rehabiliteringstrenere, sa Rangnick under sin pressekonferanse mandag.

– Når det gjelder skadede spillere, så har vi den samme situasjonen som i de to siste kampene.

Fernandes trente etter kollisjonen

Rangnick kom også med en oppdatering på situasjonen til Bruno Fernandes, etter at portugiseren var involvert i en kollisjon i morgentimene mandag.

– Ulykken skjedde mens han var på vei til Carrington (Uniteds treningsfelt, red anm), sa tyskeren.

– Såvidt jeg vet ble ingen skadet. Bruno trente sammen med laget, og han var okay. Derfor tror jeg også han vil være ok i morgen.

Liverpool - Manchester United spilles tirsdag klokken 21.00 og blir vist på TV 2 Sport Premium.