– Han prøvde å trene, men kjente det igjen

Jürgen Klopp hadde ikke spesielt oppløftende meldinger om Naby Keitas kneskade.

Naby Keita trakk seg fra Guineas landslagstropp på grunn av en kneskade han fikk i cupkampen mot Nottingham Forest. Jürgen Klopp sa under sin pressekonferanse fredag at han ikke var sikker på om midtbanespilleren ville bli klar til Watford-kampen.

– Han prøvde å trene, men kjente det igjen, så vi får se, sa Liverpool-manageren.

– Jeg er ikke sikker på at han kan bli involvert i morgen, la han til.

Duo tilbake etter sykdom

Liverpool-manageren kan imidlertid fryde seg over å ha Andy Robertson og James Milner tilbake etter sykdom. Robertson var koronasmittet, og gikk glipp av Skottlands privatlandskamp mot Polen i forrige uke, men han spilte i privatlandskampen mot Østerrike denne uken. Han har også trent med Liverpool etter at han kom tilbake fra Wien.

Milner gikk glipp av Liverpools to siste kamper, mot Arsenal og Nottingham, fordi han var syk. Klopp kom ikke med noen oppdatering på Milners sykdom under sin pressekonferanse, men han har vært avbildet i full trening med førstelaget, og visekapteinen vil trolig bli en del av kamptroppen mot Watford.

Trent skulle trene for fullt i dag

En som det hersker mer usikkerhet rundt er Trent Alexander-Arnold, selv om han også trente for fullt med laget fredag. Scouseren fikk en hamstringskade i kampen mot Arsenal, spilte ikke kvartfinalen i cupen mot Nottingham, og sto også over Englands privatlandskamper i slutten av mars. 

– Trent var med på deler av treningsøkten i går, og vil trene for fullt i dag, så får vi se hva vi gjør med det.

– Han ønsket å spille for landslaget også, det vil jeg bare sørge for blir kjent, men han kunne ikke.

– Dersom dere hadde sett resultatene av hans scan, så hadde dere skjønt at han ikke kunne reise noe sted. Men noen ganger er heldigvis ikke skader så alvorlige at du blir ute i fem eller seks uker, noen ganger er du tilbake bare etter et par uker, og det er tilfelle med Trent.

– Kampen i morgen kommer kanskje for tidlig, men det er heller ikke umulig at han kan spille, etter det jeg hører. Det er annerledes når du deltar på lagets trening. Da handler det om hva du har gjort tidligere i rehabiliteringen. Han har drevet intens rehabilitering før han trente med laget. Fysisk bør det gå greit, men vi må ta en avgjørelse ut fra hva vi tror om rytmen hans, og slike ting.