– Når terminlisten kommer er dette et av de første oppgjørene jeg ser etter

Jürgen Klopp møtte pressen for å snakke om kampen mot Manchester United.

Du kan se pressekonferansen med Jürgen Klopp i vinduet over, eller du kan lese vår tekstoppdatering.

Pressekonferanse

Om Manchester United

Når terminlisten kommer er det ett av de første oppgjørene jeg ser etter. Det er en enorm kamp. De to største klubbene i England, med en enorm historie. Det tok litt tid før vi vant der. Dette er en svært viktig kamp for begge lag. Manchester United har klart å åpne døren til Champions League igjen. Det blir en intens kamp.

Om Ralf Rangnick

Forholdet vårt er satt på pause nå som han er blitt Manchester United-manager. Jeg respekterer ham for alt han har gjort i løpet av karrieren. Han har gjort en enorm jobb alle stedene han har vært. Men det handler ikke om Ralf og meg. Det er en veldig viktig fotballkamp, og managerne kommer ikke til å score det avgjørende målet.

Om Salahs scoringsform

Det er helt normalt at spisser går gjennom slike perioder der de ikke finner veien til nettmaskene. Det er bare et spørsmål om tid før han vil score igjen. Han har bare vært uheldig. Jeg er veldig godt fornøyd med hans form. Det er ikke noe behov for at vi snakker om dette med ham.

Om å skru om til Premier League etter FA-cupsemifinalen

Vi møter Manchester United, og det er en enorm viktig kamp for oss. Fokus vil ikke være vårt problem.

Om tid til restitusjon foran United-kampen

Vår situasjon har vært den samme siden tidlig i januar. Vi spiller på midtuke og helg, så vi har gjort de samme type økter foran hver kamp. Jeg hadde selvsagt ønsket meg mer tid til restitusjon og forberedelser, men det er ønsketenkning. Det er ganske krevende for spillerne. Vi hadde ikke vært i denne situasjonen om spillerne ikke hadde klart å håndtere det.

Om Rangnicks United kontra Ole Gunnar Solskjærs United

Ralf forsøker å organisere laget. United har spilt noen veldig gode kamper, men har slitt med å få rytme. De er med i kampen om en plass i Champions League.

Om valgmulighetene på midtbanen

Vi er i veldig god form. Dersom vi vinner flere trofeer denne sesongen, så er det fordi spillerne presterer på et veldig høyt nivå. Min oppgave er å ta avgjørelser. Jeg løper ikke uten på banen, jeg scorer ikke, jeg spiller ikke forsvar.

Om Sadio Mané

Jeg har kjent Sadio i seks år. Han har aldri trengt konkurranse for å prestere på sitt aller beste. Han har alltid prestert på et enormt høyt nivå. Jeg tror ikke at vi hentet inn Luis Diaz har hatt noen effekt på Sadios spill. Sadio slet litt fysisk da han kom tilbake fra Afrikamesterskapet, men mot City så han ut til å være fysisk på topp igjen. Han er svært vanskelig å forsvare seg mot, og han jobber knallhardt i vårt forsvarsspill også. Jeg tror ikke Luis er grunnen til at Sadio har scoret fire mål på de fire siste kampene.