Trent sier at Liverpool er ikke avhengige av prestasjoner for å ha selvtillit

Jürgen Klopp har bygd et lag og et apparat som kjemper på historiske fronter, og det med stor selvsikkerhet.

– Jeg tror ikke at vi som et lag er avhengige av prestasjoner for å gi oss selvtillit. Vi ser på hvem som er i garderoben, vi ser på treneren og spillerne vi har. Jeg tenker at det bare snakker for seg selv, sier Trent Alexander-Arnold ifølge The Mirror.

23-åringen uttaler seg selvsikkert etter at de røde to ganger nylig har målt krefter med Manchester City. Eksperter er ikke i tvil. Disse to lagene er i en særklasse i England, kanskje selv i Europa. Det gjenspeiles i Liverpool-lagets filosofi.

– Hver kamp vi spiller, vi går inn med ønsket om å vinne og en slags forventing om å vinne. Samme om det er Manchester City eller noen andre.

Mye defineres de neste ukene med tre strake hjemmekamper. Manchester United og Everton i ligaen, før overraskelseslaget Villarreal kommer til Anfield. De røde har åtte strake uten tap. Den siste seieren, 3-2 over rival City, resulterte i en ny cupfinale.

– Vi trodde at vi kunne vinne den kampen hvis vi utførte kampplanen vår. Særlig i første omgang lyktes vi med det.

Nyt det

Jürgen Klopp gjør det meste for å tone ned snakket om historiske fire titler, men det maskineriet han har bygget har gitt både supporterne og spillerne noe å tro på når man går inn i mai.

– Denne tida av sesongen, den er skikkelig herlig, hva? Det er den beste tida på året, og for å være ærlig, de som ikke nyter det, supportere, spillere, hvem det nå er, vel, da kan ikke jeg hjelpe dem.

Virgil van Dijk og Trent Alexander-Arnold er enige om hvordan de røde bør angripe innspurten.

– Just enjoy it!