– Noen ganger ser det ut som han har øyne i nakken

Alisson imponert over det høyreback Trent Alexander-Arnold leverte på Estadio da Luz.

Alisson Becker spilte som vanlig godt da Liverpool tok med seg et godt utgangspunkt hjem til Merseyside ved slå Benfica 3-1 på bortebane i det første oppgjøret i Champions League-kvartfinalen. Men det virker som han i likhet med mange andre syntes et par spillere var enda bedre - Trent Alexander-Arnold og Luis Diaz. 

– Noen ganger ser det ut som han har øyne i nakken, sier brasilianeren om Trent sitt fantastiske overblikk. 

– Han bare mottar ballen og sender den der han vil, sier Alisson til liverpoolfc.com

Viktige mål

Spesielt lot keeperen seg imponere av Liverpools 2-0-scoring. 

– Crosspasningen fra Trent til Luis var fantastisk, og så gjorde Luis en veldig god avgjørelse ved å spille videre til Sadio. Det var et nydelig mål, sier Alisson. 

Før den tid hadde Ibrahima Konaté gitt Liverpool ledelsen med sitt første mål for klubben. 

Alisson var som vanlig solid på Estadio da Luz.

Alisson var som vanlig solid på Estadio da Luz.

– Alle spillerne i laget kan score, og det er bra. Ibou er viktig for oss. Han er en ung spiller med mange kvaliteter. En god forsvarsspiller, en super kar og hyggelig person. Jeg er veldig glad for at vi har ham i laget, og vi kan regne med at han kommer til å score noen mål også, sier keeperen, som også står med én scoring med Liverbirden på brystet.  

Ingen lekestue

Liverpool dominerte stort i første omgang mot Benfica, før det ble mer spennende etter hvilen. 

– De scoret tidlig i andre omgang, og da vet du hvordan det er i fotball. Med 2-1 er det kamp igjen. De var nære ved å score et til, men vi jobbet bra defensivt. Vi vet at vi kan forbedre noen ting, men nå fokuserer vi på neste utfordring, sier Alisson. 

Han legger til at det ikke var noen lett match før pause heller. 

– Vi måtte jobbe hardt for ledelsen og visste at de ville komme ut og kjempe med alt de hadde etter hvilen. De jobbet bra defensivt og hadde supportere i ryggen som skapte en flott atmosfære. Men vi har mye kvalitet og fikk med oss det viktige tredje målet, sier keeperen.