Klopp er imponert over hvordan Mané og Salah har vært mot hverandre etter kampen i Senegal

Liverpool-manageren forteller at Sadio Mané på ingen måte har solet seg i glansen av VM-billetten han fikk på Mohamed Salahs bekostning.

Jürgen Klopp mener oppførselen til lagets to superstjerner viser hvor nære venner de egentlig er.

– Det er ingen tvil om at de er nære venner. De er også kunskapsrike, gode guttter. De er gode mennesker. Jeg synes Sadio har håndtert dette spesielt godt, for å være ærlig, og det tror jeg Mo setter pris på, uttalte Klopp under den lukkede delen av pressekonferansen fredag.

– De regner seg som brødre, og du skjønner at når de spiller for hvert sitt lag i en finale, og den ene taper og den andre vinner, så er det ikke en god situasjon for noen. Men Sadio og Mo betrakter hverandre som venner, og de har håndtert dette bra.

Begge starter trolig i dag

Det er ventet at begge spillerne vil være tilbake i Liverpools startoppstilling mot Watford i dag. 

– De er på ingen måte rivaler. De spiller sammen i laget vårt, og begge øsnker å score mål. Det er normalt. Vi ønsker at de skal score mål. Ja, det er av og til at den ene ikke ser den andre, og ikke velger den beste løsningen, og da er det umiddelbart folk som reagerer. Men det er ingenting. Det er slikt som skjer. Vi er mennesker, og fra tid til annen tar vi feil avgjørelser. Det er ingenting personlig

–Vi ønsker å score mål, og skjønner litt senere at det var feil avgjørelse. Det har ingenting med noen form for rivalisering mellom dem å gjøre. De tok bare feil avgjørelse.

Klopp tror at Salah vil slå hardt tilbake mot Watford, og vise hvor målbevisst han er, etter skuffelsen det var å ikke komme til VM. 

– Innstillingen hans vil definitivt være å slå tilbake, mer enn noen gang tidligere. Det er slik han er. Det er slik Mo reagerer. Han ligger ikke lenge nede. Vi er alle lei oss fra tid til annen, men han er ikke det lenge av gangen.