Mané-sitatene mindre alvorlige enn først meldt

Liverpool-spissen sa med en god porsjon sarkasme at han vil lytte til det senegalesiske folket når det gjelder sin fotballfremtid.

Sadio Mané ønsker å forlate Liverpool i sommer, etter seks sesonger hos Anfield-klubben.

Spissen har kontrakt med Liverpool i en sesong til, men 90min melder at 30-åringens agenter nylig informerte klubben at han ønsker seg nye utfordringer, og Bayern München linkes sterkt til angriperen.

Mané sa før Champions League-finalen at han ville avsløre sine planer så snart finalen var ferdigspilt, men det har vært stille fra senegaleseren i nesten en uke etter tapet for Real Madrid på Stade de France.

Men nå har han tatt bladet fra munnen under en pressekonferanse i forbindelse med at han skal spille kvalifiseringskamper til Afrikamesterskapet for Senegal. 

Der ble det sagt til ham at folket i Senegal ønsker at han skal forlate Liverpool.

– Noen ganger ser jeg og leser kommentarene som dere karer kommer med, journalister og folk forøvrig. Er det ikke et sted mellom 60 og 70 prosent av folket i Senegal som ønsker at jeg skal forlate Liverpool? Stemmer ikke det? Er det ikke det dere alle ønsker, sa han med et sarkastisk smil.

– Greit, jeg skal gjøre som det senegalesiske folk ønsker. Ikke bekymre dere for det. Ikke stress med dette, vær tålmodige, bare vent og se, svarte Mané, fortsatt med et sarkastisk glis.

Liverpool kommer antagelig til å kreve over 40 millioner pund for å gi slipp på senegaleseren.