– UEFA har fortsatt en lang vei å gå

I Liverpool-kretser føler man at unnskyldningen fra UEFA er halvhjertet. Det europeiske fotballforbundet ber blant annet ikke om unnskyldning for egne løgner.

Seks dager etter skandalefinalen i Paris kom UEFA omsider på banen med en slags unnskyldning. Men i Liverpool-kretser oppfattes unnskyldningen som halvhjertet.

Blant annet ber ikke det europeiske fotballforbundet om unnskyldning for de regelrette løgnene de la ut på storskjermene inne på Stade de France. Først at utsettelsen av kampen var på grunn av fans som var sent ute til kampen, og deretter at det var på grunn av problemer med sikkerheten rundt finalen.

– Dette er en start, men det er fortsatt en lang vei å gå. Denne unnskyldningen dekker ikke de falske meldingene om hvorfor avspark ble utsatt, det som skjedde i fanparken, ei eller det som skjedde etter kampen, skriver Sir Kenny Dalglish på Twitter.

Journalistene James Pearce og Neil Jones påpeker det samme, nemlig at UEFA ikke viser noen form for anger for løgnene de la ut på storskjermene inne på stadion.

Sir Kenny Dalglish ber alle Liverpool-fans om å dele sin historie fra Paris med LFC Forum og professor Phil Scraton.