Liverpool har sendt UEFA 13 spørsmål, og har ingen planer om å gi seg etter Stade de France-skandalen

Klubben er ikke fornøyd med verken planene om rapport, eller den som er satt til å skrive den.

Liverpool FC har kommet med en oppdatering fra klubbens CEO Billy Hogan torsdag kveld, der han forteller at LFC har sendt en liste med 13 spørsmål til UEFA.

Ett av temaene i spørsmålene, er planene om en «uavhengig rapport», og hvorfor den som er utpekt til å levere den har fått oppdraget, rapporterer Paul Joyce i The Times.

Dr Tiago Brandão Rodrigues er utpekt til å gjøre jobben, og Liverpool ønsker å vite mer om hvorfor et medlem av det portugisiske parlamentet ble valgt, og om han har en tilknytning til UEFA.

Tidligere torsdag la Andy Heaton fra The Anfield Wrap ut et par skjermdump fra en artikkel fra The Portugal News om Dr Rodrigues, der han uttalte seg om vold og idrett – og spesielt tilknyttet når supportere entrer et stadion. Se tweeten med skjermdumpene under.

Ifølge Joyce har Dr Rodrigues tidligere jobbet tett med Tiago Craveiro, som har vært sjef for det portugisiske fotballforbundet i ti år, før han fikk jobb i UEFA i mai som rådgiver for UEFA-sjef Aleksander Ceferin.

Har snakket med Real Madrid

Hogan fortalte videre at Liverpool har vært i samtaler med Real Madrids daglige leder Jose Sanchez Bernal. Den spanske klubben skal også ha bekymringer rundt hvordan supporterne deres ble behandlet på Stade de France.

– De hadde store bekymringer for hvordan kampdagen ble håndtert, og for politioperasjonen. De er like innstilt som oss på å sørge for at dette er en uavhengig og åpen etterforskning. Slik jeg har forstått det, skal Real Madrid også be om informasjon via sine kanaler om dette temaet, sa Hogan.

Liverpool har ikke planer om å trekke seg tilbake i denne saken, og opprettholder presset på de franske myndighetene og UEFA. Klubben og supporterne krever svar på hvorfor det gikk så galt på Stade de France

Så langt har 6500 Liverpool-supportere fylt ut klubbens skjema om problemene de støtte på i den franske hovedstaden. Dersom du var i Paris, finner du skjemaet her. Fristen er søndag.