Liverpool verdsetter Mané langt høyere, skal være villig til å la han spille kontrakten ut

Ingen konkrete bud har kommet på 30-åringen, og klubben vil ha en eventuell erstatter på plass først.

Ryktene om Sadio Manés fremtid fikk mer drivstoff etter at han gikk forbi pressesonen etter nederlaget mot Real Madrid.

«Overgangsguru» Fabrizio Romano og flere Liverpool-journalister forteller alle den samme historien, at 30-åringen vil søke nye utfordringer.

Lagets #10 kostet £34 millioner da han ble kjøpt fra Southampton i 2016.

Vil ha det de mener spilleren er verdt

Bayern München har blitt nevnt, men det er ikke rett frem, selv om Mané kun har 12 måneder igjen av kontrakten.

Liverpool skal ønske seg langt mer enn de €30 millioner som har blitt nevnt i pressen. Her blir €50 millioner nevnt som verdsettingen på Merseyside. I tillegg vil de ha en erstatter på plass, før Mané eventuelt forlater Anfield. 

Det har ikke kommet noen konkrete bud ennå, og spillerens representanter har ikke gjort ønsket hans om å forlate klubben offentlig.

De røde skal være forberedt på å la senegaleseren spille ut kontraktstida, og la han gå gratis.

Front-trioen brytes opp

Med tanke på at både Mohamed Salah (blir 30 i juni), Roberto Firmino (blir 31 i oktober) og Sadio Mané (ble 30 i april) har avtaler som strekker seg til 2023, er det få som har trodd at alle tre fra den legendariske front-trioen vil bli forlenget.

Det har mest med at klubben ikke ønsker å binde opp store lønnskostnader til godt ut i 30-årene.

IMPONERTE HAN NOK MOT LIVERPOOL: Er 25 år gamle Arnaut Danjuma en spiller Jürgen Klopp bør vurdere nærmere?

IMPONERTE HAN NOK MOT LIVERPOOL: Er 25 år gamle Arnaut Danjuma en spiller Jürgen Klopp bør vurdere nærmere?

Luis Díaz og Diogo Jota har vist at de kan spille en rolle foran, i tillegg kommer talentfulle Fábio Carvalho fra Fulham. Fornyelsen er i gang. Dog vil Divock Origi takke for seg og dra til Milano, og fremtiden til Takumi Minamino er uviss. 

Mulige alternativer

Barcelonas Ousmane Dembélé har blitt nevnt, men han skal være nær en overgang til Chelseas nye eierskap. Jarrod Bowen i West Ham har blitt linket før, men engelsk som han er, så er prisen ganske stiv.

To spillere de røde møtte i kvart- og semifinalene i Champions League har dukket opp på radaren. Arnaut Danjuma i Villarreal og Darwin Núñez i Benfica. Sistnevnte skal også ha stor interesse i Arsenal og Manchester United.

Under Jürgen Klopps lederskap på Anfield har det dog vært tydelig at man kun handler om man mener at spillerens profil er en fullmatch.

Mané vil likevel etterlate seg et tomrom i troppen. Der Mo Salah herjet i første halvdel av sesongen, var det Mané som glitret etter at han returnerte fra å ha vunnet Afrikamesterskapet i februar.

13 av hans 23 mål for Liverpool ble scoret etter triumfen for Senegal. Kun 13 spillere i klubbens historie har nettet flere.