– Kom tilbake på lørdag, og jeg vil gi deg det beste svaret du ønsker å høre

Sadio Mané med kryptisk beskjed to dager før Champions League-finalen.

Sadio Mané lover et spesielt svar om sin fotballfremtid, og ler av spekulasjoner som linker han til finalemotstander Real Madrid.

Senegaleseren går etter sommeren inn i sitt siste kontraktsår med Liverpool, og har i det siste vært sterkt linket til Bayern München, men det påstås også at Barcelona og Real Madrid viser interesse for ham.

Liverpool ønsker å sette seg ned med Manés agent Björn Bezemer i løpet av sommeren for å diskutere en kontraktsforlengelse for spissen som kom til Anfield-klubben fra Southampton i 2016.

Mané ønsker å konsentrere seg helt og fullt om lørdagens finale, men hinter om at han kan bli enig med Liverpool om å fortsette karrieren på Merseyside.

– Det svaret jeg kan gi nå er at jeg føler meg i veldig god form, og jeg er fullstendig fokusert på lørdagens kamp. Det er svaret jeg må gi før finalen. Men kom tilbake til meg på lørdag, og jeg vil gi deg det beste svaret du ønsker å høre, det er sikkert. Det er spesielt. Jeg vil gi dere alle det dere ønsker å høre da, siteres Mané av Liverpool Echo.

– Kom tilbake på lørdag, og jeg vil gi dere svaret. Det lover jeg. Men nå skal vi gå for seieren i Champions League-finalen, og da kan jeg ikke fokusere på andre ting. Jeg vil gjøre alt som står i min makt for å vinne finalen, for det er min og de andre spillernes største drøm. Så skal jeg gi dere svarene etterpå, legger han til.

– Godt spørsmål, lo Mané når han blir spurt om han vil vurdere en overgang til Real Madrid.

– Det eneste jeg vil si nå er at jeg er fullstendig fokusert på å vinne Champions League-finalen, noe som er mye viktigere for meg og Liverpool-fansen. Jeg skal gjøre absolutt alt jeg kan for å vinne kampen for Liverpool.

Stemningen i troppen er avslappet

Mané beskriver stemningen i troppen som avslappet foran Liverpools tredje Champions League-finale på fem år. 

– Vi er avslappet. Vi føler ikke noe press. Dette er et drømmescenario for oss. La oss nyte det uten å føle press, for det hjelper ikke. Du kan se at guttene smiler, og alle har tro på at vi skal klare dette. Vi møter et av de beste lagene i verden, og det gjør det enda mer spesielt.

– Jeg tenker ikke på revansje. Dette er som enhver annen vanskelig kamp vi spiller. Vi skal gjøre alt for å vinne den, for det er den viktigste kampen denne sesongen.

– Det som skjedde i 2018 er mange år siden nå. Vi har mer erfaring som lag, og vi vet hvordan vi skal håndtere kamper som dette. 

– Mo snakket om det Mo tenker på. Måten vi spiller på har forandret seg mye på fire år. Vi har flere kvaliteter som lag nå. Jeg tror vi alle har lagt bak oss det som skjedde i 2018. Real Madrid var det beste laget den gangen, og fortjente å vinne. Men dette blir en helt annen kamp.

– Mitt mål og målet til Liverpool FC denne sesongen var å vinne fire trofeer. Så langt har vi vunnet to og gått glipp av ett. Nå skal vi spille Champions League-finalen. Det er spesielt å vinne Champions League. Nå har jeg sjansen igjen, og vi har et sterkt lag.