Salah sier han blir i Liverpool ett år til, mens Mané sier han vil snakke etter Champions League-finalen

Sadio Mané holder kortene tettere til brystet når det gjelder egen fotballfremtid enn rekkekamerat Mohamed Salah.

Liverpools angrepsstjerner har begge kontrakter som løper ut i 2023. Under dagens pressekonferanse på AXA Training Centre utelukket Mohamed Salah at han forlater Anfield-klubben i sommer. Det gjorde ikke Sadio Mané, som sier han ikke vil snakke om sin fotballfremtid før Champions League-finalen er unnagjort.

– I mitt hodet fokuserer jeg ikke på kontrakten nå. Jeg vil ikke være egoistisk. Dette sa jeg også for en måned eller to siden. Jeg fokuserer bare på laget. Dette er en veldig viktig uke for oss. Jeg ønsker å vinne Champions League igjen. Jeg ønsker å se Hendo løfte troféet, og forhåpentligvis gir han det til meg etterpå!

– Jeg fokuserer bare på laget. Jeg ønsker ikke å snakke om kontrakten nå. Vi har god tid. Jeg blir helt sikkert her neste sesong. Det er klart. Jeg blir her neste sesong. Så får vi se etter det, sa Salah til pressen.

Ville ikke svare på spørsmålet

Salahs ord står i kontrast til Manés var, da senegaleseren ble spurt av Sky Sports om han blir å finne i Liverpool også etter sommeren.

– Det spørsmålet vil jeg svare på etter Champions League-finalen. Jeg vil svare på om jeg blir her eller ei etter at den er unnagjort, lød svaret til den smilende angriperen.

Like etterpå ble senegaleseren spurt om han vil vurdere en overgang til Real Madrid i sommer.

– Godt spørsmål. Det jeg vil si er at jeg akkurat nå er fullt fokusert på Champions League-finalen. For meg og Liverpool-fansen er dette det viktigste nå. Alle andre ting er ikke viktig for meg nå. Det som er viktig er å gjøre alt vi kan for å sørge for at vi vinner finalen for Liverpool.