– Slik det ser ut nå kan han delta på treningen i morgen

Jürgen Klopp sier at det ser overraskende bra ut for Thiago Alcantara med tanke på å rekke Champions League-finalen.

Jürgen Klopp mener at Thiago Alcantara har en god sjanse til å bli involvert i lørdagens Champions League-finale mot Real Madrid. 

Midtbanespilleren kommer sannsynligvis til å trene sammen med sine lagkamerater torsdag ettermiddag, da han er i ferd med å komme til hektene igjen etter akillesskaden som tvang ham til å kaste inn håndkledet like før pause mot Wovlerhampton på søndag.

– Jeg møtte ham nå nylig, inne på treningssenteret. Han har en god sjanse til å rekke finalen. Han vil trene for seg selv i ettermiddag, sa Klopp til pressen i dag.

– Han trente litt i formiddag. Det var aldri planen at han skulle trene sammen med de andre spillerne. Slik det ser ut nå kan han delta på treningen i morgen. Det vil selvsagt være til stor hjelp. Så tar vi det derfra.

Positivt overrasket

– Det ser overraskende bra ut. Etter kampen på søndag var jeg ikke spesielt optimistisk, men vi fikk vite allerede samme kveld at det ikke var så ille, og det er blitt bedre siden da. Vi får se hvordan det går.

– Jeg ser for meg at alle tenker at det bare er tre dager til finalen, og han er fortsatt ikke tilbake i trening. Men vi forsøker bare å gjøre de riktige tingene til rett tid.