Mirror:Alex Oxlade-Chamberlain er til salgs

Liverpool ønsker å selge Alex Oxlade-Chamberlain i sommer, og to interesserte kjøpere har meldt seg.

Alex Oxlade-Chamberlain går nå inn i det siste året av sin kontrakt med Liverpool, og Anfield-klubben ønsker derfor å selge midtbanespilleren, ifølge John Cross i Mirror.

Steven Gerrard ønsker å styrke sin tropp i Villa før neste sesong, og David Moyes i West Ham er også på utkikk etter en midtbanespiller. 

Cross slår fast at Liverpool er villige til å lytte til bud på 28-åringen som har 35 landskamper for England. 

Ønsker over ti millioner pund

Cross hevder at Liverpool vil kreve i overkant av ti millioner pund for den tidligere Arsenal-spilleren.

Oxlade-Chamberlain har fått lite spilletid denne sesongen. Han hadde muligheten til å slutte seg til Newcastle i januar, enten på lån eller i en permanent overgang. Men det det ble aldri noe av.

Cross melder at Liverpool ønsker å få betalt for midtbanespilleren i sommer, heller enn å la ham gå ut kontrakten slik at han kan forlate klubben gratis sommeren 2023.

Oxlade-Chamberlain kom til Liverpool i august 2017, da han foretrakk Anfield-klubben foran Chelsea. Liverpool betalte den gangen 35 millioner pund for Arsenal-spilleren.

Skader har ødelagt mye for Ox i Liverpool, men denne sesongen har han vært skadefri. Han har likevel fått lite spilletid. Ifølge Cross ønsker midtbanespilleren å spille fast førstelagsfotball igjen.

I tillegg til interesse fra de nevnte Premier League-klubbene, skal det også være klubber i utlandet som viser interesse for Ox.