Gomez og Ox tilbake i trening

Sadio Mané vil være eneste fravær på treningsanlegget til Liverpool i dag.

Jürgen Klopp bekrefter at Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain er tilbake i trening. Duoen testet positivt for covid-19 i forrige uke og rakk ikke å bli klare til kampen mot Cardiff, men nå er de friske, raske og klare. 

Manageren kan også meddele at det ikke er noen nye skadebekymringer etter søndagens kamp, noe som betyr at hele troppen er skadefri og at det eneste fraværet er Sadio Mané, som fremdeles er i Senegal for å feire gullet i Afrikamesterskapet. Han er ventet å ankomme sent onsdag kveld eller torsdag.

Klopp er glad for å ha en bred tropp inn mot en hektisk periode. 

– Du bygger troppen for at den skal være rustet for en lang sesong. Det blir en intens periode fra nå og frem til neste landslagspause, sier han til liverpoolfc.com.

Sjelden luksus

Frem til og med møtet med Manchester United på Anfield 20. mars skal de røde spille opp mot tolv kamper, avhengig av når Arsenal-kampen blir satt opp. 

– Så med forrige kamp blir det 13 kamper i en kort periode, sier Klopp.

Han sier det er sjelden troppen har vært i så god forfatning som nå. 

– Så la oss bruke det så smart som mulig, så vi kan komme med all energi og kvalitet vi har for å vinne disse kampene. Det er utrolig vanskelige kamper i alle turneringer. Men det er dette vi har bygd troppen for, sier Klopp.

Liverpool skal spille både Premier League, ligacup, FA-cup og Champions League den neste drøye måneden.