– Vi har snakket med spilleren, og det er ikke alvorlig

Spania-sjef Luis Enrique har snakket med Thiago Alcantara om skaden før Champions League-finalen og den påfølgende landslagssamlingen.

Thiago Alcantara er tilbake i landslagsvarmen for første gang siden fjorårets EM, men uttaket kom dagen etter han måtte halte av banen i sesongavslutningen mot Wolves på Anfield.

Spanias landslagssjef Luis Enrique hevder å ha snakket med midtbanespilleren, og på pressekonferansen i forbindelse med uttaket kom den tidligere Barcelona-manageren med en positiv oppdatering. 

– Vi har snakket med spilleren, og det er ikke alvorlig, sa Enrique. 

– Han har spilt en strålende sesong. Vi får vente og se. Hvis han ikke blir klar til finalen kan han bli med i troppen og bli undersøkt videre av vårt medisinske apparat, sa Enrique. 

Akillesskade

Journalister tett på Liverpool FC var mandag samstemte i at det finnes et lite håp om at Thiago kan rekke lørdagens finale. De første undersøkelsene av akillesskaden viste at den ikke var like ille som man først fryktet. 

David Lynch skrev i sin spalte på liverpool.no at man klamrer seg til et lite håp om at Thiago skal bli klar. 

Når det gjelder Fabinho er det mer optimisme å spore. Han er også tatt ut til landslagssamling neste uke, men Brasil-troppen kom før han ble skadet mot Southampton. Likevel virker det å være ting som tyder på at 28-åringen kan bli å se i startoppstillingen i Paris på lørdag. 

Det har ikke kommet noen nye meldinger om Virgil van Dijks skade, men ettersom midtstopperen satt på benken i helgen bør det være grunn til å tro at han blir klar til lørdag.