Foretrekker egentlig Liverpool, men kan likevel havne i Manchester United

Darwin Nunez ser ut til å forlate Benfica i sommer, og uruguayaneren kan fort havne i Premier League.

Manchester Uniteds nye manager, Erik ten Hag, skal ha Darwin Nunez øverst på ønskelisten, og Old Trafford-klubben er villige til å strekke seg langt i en eventuell budkrig om den ettertraktede Benfica-spissen, melder Independent.

Uruguayaneren blir betraktet som Luis Suarez og Edinson Cavanis arvtager i hjemlandet, og Independent hevder han vil koste kjøpende klubb hele 100 millioner pund.

Benfica er klar over interessen fra Manchester United, og det er snakk om at Andreas Pereira kan gå motsatt vei som en del av en eventuell overgang.

Fikk skryt av Klopp

Independent melder imidlertid at Nunez frem til nå har ønsket seg til Liverpool. Hans rådgivere er imidlertid villige til å lytte til United. 

– En veldig god spiller, det må jeg innrømme. Det visste jeg selvsagt fra før, men han spilte rett foran meg, og hadde noen tøffe dueller med Ibou Konate, sa Jürgen Klopp om Nunez etter Benficas besøk på Anfield tidligere denne sesongen.

– Han er fysisk sterk, rask, og i tillegg beholder han roen når han skal avslutte. Han var veldig rolig da han satte inn scoringen sin.

– Han er veldig, veldig god. Dersom han holder seg skadefri vil han ha en stor karriere foran seg, sa Klopp.

Er ute etter flere spillere

Manchester Uniteds nye manager har 22-åringen på en liste med flere spillere han ønsker seg. Nederlenderen akter å styrke stallen med en spiss, en playmaker på midtbanen, to midtstoppere og i tillegg en anvendelig spiller som kan benyttes i flere posisjoner. 

Erik ten Hag er i tillegg til Nunez også interessert i landsmannen Frenkie de Jong, og Barcelona er i en slik økonomisk situasjon at de kan føle seg tvunget til å selge nederlenderen. Barcelona håper å få 80 millioner pund for ham, men de Jong skal ønske å bli værende på Camp Nou.

United-manager ten Hag skal sikte seg inn mot Pau Torres hos Villarreal og Ajax-spilleren Jurrien Timber som mulige nye midtstoppere.