Vil fly til England for nye Mané-forhandlinger denne ukenBayern forventer Thiago-tjeneste i retur

Det kan bli bevegelse rundt Sadio Mané denne uken.

Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic er veldig innstilt på at Bayern München skal kjøpe Sadio Mané denne måneden. Det er Salihamidzic som skal være pådriver for at senegaleseren skal komme til Allianz Arena denne sommeren, ifølge Bild.

Bayern fikk sitt første bud avslått. Det var på 21 millioner pund garantert og ytterligere fire millioner i bonuser.

De profilerte journalistene Christian Falk og Tobias Altschäffl i Bild rapporterer at Salihamidzic nå ønsker å sette seg ned med Julian Ward i Liverpool FC for å forhandle om en avtale personlig. Han har allerede tilbudt seg å fly over denne uken. Bayerns daglige leder Oliver Kahn vil også være med.

TIL ENGLAND: Sportsdirektør Hasan Salihamidzic og CEO Oliver Kahn vil fly til England.

TIL ENGLAND: Sportsdirektør Hasan Salihamidzic og CEO Oliver Kahn vil fly til England.

Forventer Thiago-tjeneste i retur

Salihamidzic har vært i kontakt med Liverpools nye sportssjef i flere dager, og den tyske klubben forventer at Liverpool kommer til å oppføre seg slik de selv gjorde, da de røde fikk kjøpt Thiago Alcantara fra dem sommeren 2020. Den gang hadde Thiago et kontraktstilbud på bordet fra den tyske klubben, og bare signaturen manglet.

Men heller enn at LFC sendte Michael Edwards eller en egen representant for klubben for å forhandle, sendte klubben en advokat for å ta seg av avtalen. Til slutt aksepterte Bayern en overgangssum på 25 millioner euro for å ikke ødelegge for Thiagos store ønske om en overgang. Nå forventes det en lik tjeneste i retur, skriver Bild.

Ifølge avisen har Liverpool forsikret Mané om at de ikke kommer til å stå i veien, og agent Björn Bezemer har allerede informert klubben om at spilleren hans ønsker å dra til Bayern.

Jürgen Klopp skal ha akseptert at han kommer til å miste sin nummer 10 denne sommeren, skriver Bild. Klopps hovedfokus skal være å beholde Mohamed Salah.