Skal være interesserte i ung skotsk høyreback - kan åpne døren for at to spillere forlater Liverpool

Liverpool skal være interesserte i å hente en ny høyreback, som kan bety at to spillere får forlate de rødkledde før neste sesong.

Liverpool skal være interesserte i den skotske høyrebacken Colin Ramsay, skriver Liverpool Echo torsdag. Tidligere i uken skrev The Press and Journal om interessen, og nå bekrefter også Echo dette. 

18-åringen har fått over 2000 minutter med seniorfotball denne sesongen, og står med ett mål og ni målgivende i skotske Premiership og Conference League-kvalifisering. 

Serie A-klubben Bologna skal ha forsøkt å sikre seg forsvarsspilleren i januar, og han har også vært linket til flere andre engelske Premier League-klubber. 

Hovedpersonen selv er heller ikke fremmed for en overgang til en større klubb når det føles riktig. 

– Når man vokser opp er det dette man ønsker - å spille førstelagsfotball. Så får man bare håpe på en bra overgang i fremtiden, skal han ha sagt, gjengitt av Echo. 

Åpner utgangsdøren

Dersom Liverpool signerer 2003-modellen indikerer det at en avgjørelse er tatt vedrørende de andre høyrebackene som er bak Trent Alexander-Arnold i køen for høyrebackplassen. 

Neco Williams har hat et vellykket låneopphold i Fulham - som endte i opprykk til Premier League - og kommer til å returnere til Liverpool i sommer.

Avisen skriver at waliseren kommer til å holde samtaler med klubben før en avgjørelse tas, men at han var tilgjengelig for salg både forrige sommer og i januar tyder på at han nok er tilgjengelig også denne sommeren.  

Liverpool skal ikke ha det travelt med å selge Williams - og høyrebacken selv ønsker en fremtid på Anfield - men oppholdet i Fulham skal ha økt behovet hans for regelmessig spilletid.

21-åringen har scoret to mål og levert to målgivende så langt under låneoppholdet. 

SENIOR: Williams har klart seg bra på seniornivå, og ønsker å spille mer fotball.

SENIOR: Williams har klart seg bra på seniornivå, og ønsker å spille mer fotball.

Utlån for unggutt?

Samtidig antyder interessen for Ramsay at Conor Bradley muligens ønsker seg et låneopphold til høsten. 

18-åringen, som bare er noen dager eldre enn Ramsey, har gjort det svært godt for akademilagene denne sesongen og står med tre mål og åtte målgivende i Premier League 2.

Han spilte hele kampen og hadde en målgivende da Liverpool slo Shrewsbury i FA-cupen, samtidig som han allerede har tre landskamper for Nord-Irland. 

Lewis Bower, som har god kontroll på akademilagene til Liverpool, skriver at Liverpool også skal ha følere ut for Tino Livramento og Djed Spence.